• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

30.05.2020

13:59

IMA SE, MOŽE SE! Tijana Ajfon dobila AUTOBOMBIL OD 380.000 EVRA I SAT OD 25.000 EVRA! Živela kao kraljica, a evo ko ju je "KITIO ZLATOM"!

Estrada

IMA SE, MOŽE SE! Tijana Ajfon dobila AUTOBOMBIL OD 380.000 EVRA I SAT OD 25.000 EVRA! Živela kao kraljica, a evo ko ju je "KITIO ZLATOM"!

Podeli vest

Ništa joj nije manjkalo.

Rijaliti zvezda i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pre nekoliko dana našla se u centru skandala kada je uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa još tri devojke.

Uhapšena starleta se redovno hvalila da je dobijala skupocene poklone koje je navodno dobijala od svojih momaka, ali nikada nije htela da im otkrije identitet jer, kako je sama navodila, nisu želeli da se eksponiraju. 

 

Foto: printscreen/Instagram/ticamaksimovic

OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Zilha i Tomović UZVRAĆAJU UDARAC Dragani i Edu! Vladimir nije mogao da ODOLI OVOME, sve obelodanio na Instagramu! (FOTO)

Za portal Informer.rs, njen drug Lazar Jeremić Jera je istakao da je dobijala skupocene poklone, ali da je to gledao kao nešto što je "normalno". Vest o tome pročitajte ovde.

Još 2017. od navodnog dečka Tijana Ajfon je dobila automobil vredan 380.000 evra.

Foto: Instgaram/ticamaksimovic

- On ne voli javno da se eksponira, tako da poštujem to i ne pričam o njemu, ali istina je, on mi je poklonio ovaj nestvarni automobil. Ja još uvek ne mogu da verujem - govorila je ona tada, ali tu nije bio kraj luksuznim poklonima kojima se hvalila na sva zvona.

VELIKA TRAGEDIJA! Naša pevačica OSTALA UDOVICA DVA MESECA nakon udaje, suprug joj PREMINUO NA RUKAMA, a onda je sama morala da OTPLAĆUJE DUGOVE!

Tijana je na svom Instagramu jednom prilikom objavila fotografiju papreno skupog prstena, a podsetimo i pre samog ulaska u „Parove“ dobila skupoceni poklon navodno od dečka. Reč je o satu koji vredi 25.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dzaba ti Roberto dzaba ti Cavali ??? Iznenadjenjima nikad kraja ❤️

Објава коју дели Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) дана 9. Авг 2015. у 9:40 PDT

 

- Iznenađenjima nikad kraja - napisala je u opisu fotografije.

Međutim, već tada su se mnogi pitali ko Tijani kupuje tako skupocene poklone, a njeno svakodnevno hvalisanje na društvenim mrežama o luksuznom životu je samo dodatno podgrevalo sumnje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 3 godine

Kakvu "utičnicu" ima Ajfon za preko 20 punjača ? Kazaću unuku da ta proveri.

Madjar

pre 3 godine

Kakva neskalatna žena, ne vrijedi vise od 50e dnevno. Samo droga i prostitucija tu jedino moze da zaradi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija