• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Alo.rs

31.05.2020

10:22

ZAVRŠIO U URGENTNOM! Zvezda Granda se OTROVALA - Lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Estrada

ZAVRŠIO U URGENTNOM! Zvezda Granda se OTROVALA - Lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Šok!

Mladi pevač iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Nikola Mićović preživeo je pravu dramu nakon konzumiranja hrane na koju je alergičan.

KAO SO NA ŽIVU RANU! Karleuša na IVICI SUZA nakon što joj je MARIJA DRSKO ODGOVORILA O EVROVIZIJI! Jeleni je to BOLNA TAČKA!

 

Javnost je uzdrmala vest da je pevač Nikola Mićović hitno je hospitalizovan, pevaču su lekari pružili medicinsku pomoć.

Foto: Printscreen instagram

Mnogi su u strahu za njegovo zdravstveno stanje. Poznati pevač na reanimaciji u KBC "Bežanijska kosa" nakon trovanja hranom usled alergije na mahunaste plodove, nakon čega je dobio upalu jednjaka.

IPAK ULAZI VEČERAS? Kristijan UPUTIO poruku Željku Mitroviću - Golubović IMA POVOD za pojavljvanje u Beloj kući?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija