• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

12:17

VODITELJKA VIŠE NIJE PLAVA! Dušica se odlučila se za drastičnu promenu, ovakvu TRANSFORMACIJU niko nije očekivao! (FOTO)

Estrada

VODITELJKA VIŠE NIJE PLAVA! Dušica se odlučila se za drastičnu promenu, ovakvu TRANSFORMACIJU niko nije očekivao! (FOTO)

Podeli vest

Eksperimentisala je.

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević pohvalila se na društvenoj mreži Instagram novom frizurom koja je oduševila njene pratioce. Naime, kako je poznato, voditeljka ima kratku plavu kosu, a sada je uradila potpunu transformaciju. 

Foto: instagram/dusicajakovljevic

ŽENI SE VODITELJ ZADRUGE? Atraktivna plavuša je rekla DA! NEOBIČNA PROSIDBA NASMEJALA SVE - Fanovi spremaju POKLONE za svadbu! (VIDEO)

Naime, voditeljka je eksperimentisala, te je pokazala svojim pratiocima kako bi izgledala sa crnom dugom kosom. 

Foto: printscreen instagram/dusicajakovljevic

Nakon objavljene fotke, pljuštali su komentari i pohvale sa svih strana, a ono što je sigurno jeste i da je voditeljka i te kako zadovljna svojim izgledom. 

POČUPAO JOJ POLA KOSE, PA DOBIO TRI GODINE USLOVNO! Zbog Gagijevog NASRTAJA NA BIVŠU DEVOJKU, Tara potegla FLAŠU na njega, on priznao SVE!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija