• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

03.06.2020

09:26

SE*SI URAGANKE NABACILE KILOGRAME TOKOM KARANTINA! Pobednice Beovizije PUNOM PAROM rade na smanjenju kilograma, A EVO I KAKO! (VIDEO)

Estrada

SE*SI URAGANKE NABACILE KILOGRAME TOKOM KARANTINA! Pobednice Beovizije PUNOM PAROM rade na smanjenju kilograma, A EVO I KAKO! (VIDEO)

Podeli vest

Ugojile su se zbog korone!

"Kako su one dobre ribe" prvo je što svako kaže kada se pomenu devojke iz grupe "Harikejn"! Međutim, Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević uglas tvrde da su se tokom karantina zbog koronavirusa ugojile ukupno 21 kilogram i sad kreću na strogu dijetu i naporne treninge.

NIJE RASKINULA VERIDBU SA OŽENJENIM DEČKOM! Andreana i Marko se LJUBAKALI PRED SVIMA, a onda je potvrdila OVO O ANI SEVIĆ!

One su nam otkrile za koji režim ishrane su se odlučile kako bi im tela ponovo bila u top-formi.

- Nema tu mnogo filozofije. Treba unositi proteine, dosta salate i dozvoljenog povrća: spanać, blitvu, pečurke, paprike, kupus, karfiol, brokoli, šargarepu... Važno je da jedete na tri sata i pijete najmanje tri litra tečnosti dnevno. Korona nas je sve upropastila. Samo smo spremale i jele, uživale u slatkišima. Ali sve ćemo to brzo srediti - kaže za Hit Ivana Nikolić, koja se u poslednja dva meseca ugojila sedam kilograma. Ksenija, koja je nabacila čak osam kilograma, tvrdi da je ključ u dobrim treninzima:

Foto: HIT dodatak/informer


- Bacila sam se na vežbanje, krenula sam u teretanu čim su ih otvorili. Kada sam stala na vagu, nije mi bilo dobro. Pričala sam sa Sanjom i Ivanom i shvatile smo da sam se ja najviše ugojila. Ali pošto još nismo počele da nastupamo, posvetila sam se zdravoj ishrani i treninzima. Često se nađemo, pa zajedno trčimo oko Ade i vežbamo.

Foto: HIT dodatak/informer

ŽESTOKO UZVRATILA KARLEUŠI! Aleksandra Mladenović POKAZALA ZUBE - To sam više puta rekla... Nakon što ju je JELENA isprozivala, pevačica ODGOVORILA! (VIDEO)


Sa treninga im najčešće izostane Sanja Vučić, koja više voli da se preznojava sa dečkom:
- Meni momak mnogo pomaže. Zajedno treniramo u kući. On me kontroliše da sve uradim pravilno i da ne zabušavam. Brzo ćemo se mi vratiti na kilažu od pre korone, a možda sve tri smršamo još više - kaže Vučićeva.

Mi smo im poverovali na reč i dogovorili smo se sa uragankama da specijalno zbog naših čitaoca za nekoliko nedelja ponovo stanu na vagu, da vidimo da li su njihovi treninzi i dijeta dali rezultate.

Ovo jedu pobednice Beovizije

Doručak: Omlet od belanaca sa paprikom
Izmutimo dva belanceta sa jednim celim jajetom. Iseckamo sitno papriku i sve to propržimo na malo maslinovog ulja. Uz to jedemo i sezonsku salatu.
Užina: jabuka
Ručak: Musaka od tikvica
Mlevenu junetinu izdinstamo na luku i maslinovom ulju. Dodamo paradajz sos, začine. Očistimo i iseckamo tikvicu na kolutove. Ređamo red tikvice, red mesa, pa opet tikvice. Sve to prelijemo čašom kiselog mleka.
Užina: Čašu kiselog mleka pomešamo sa ovsenim pahuljicama.
Večera: Proteinski šejk
Ubacimo u blender dve merice "whey" proteina, jednu veliku bananu i jednu kašiku bademovog putera i večera je spremna.
* trik savet: svakog jutra popijemo dve čaše tople vode pre doručka

Trening:
Kako izgleda trening devojaka iz "Harikejn" pogledajte na tvin.rs i na Instagram profilu Hit_Instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija