• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

03.06.2020

00:01

BILA JE SA NJOM NA DAN HAPŠENJA! Sanja Stanković progovorila o POZNANSTVU SA TIJANOM AJFON - Umešala i OVU bivšu zadrugarku

Estrada

BILA JE SA NJOM NA DAN HAPŠENJA! Sanja Stanković progovorila o POZNANSTVU SA TIJANOM AJFON - Umešala i OVU bivšu zadrugarku

Podeli vest

Nisu bile bliske!

Sanja Stanković oglasila se povodom Tijane Ajfon koja je uhapšena 28. maja kada je pokušala čamcem ilegalno da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom, preko reke Drine.

''ŠIKLJA KRV, ZOVITE HITNU'' Potresno stanje u PAROVIMA - Scena kao iz FILMOVA! Svi PRIŠLI DA POMOGNU! (FOTO)

Foto: instagram/ticamaksimovic

Tom prilikom našla se u centru skandala jer je i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju. Kako je Sanja, jedna od devojaka koja je skoro bila na otvaranju Tijaninog salona, otkrila je kako poznaje Maksimovićevu, te i da li je bila upućena u njen život, kao i kako komentariše hapšenje:

DUŠKA SMO ZATEKLI SA DECOM, Karleuša nije bila sa njima! Evo šta je radila - nije se pojavila danas na SUĐENJU, ali je za ovo imala vremena!

"Ja znam Tijanu preko Jovane. One su mnogo dobre drugarice. Jovana me je upoznala sa njom. Nikada mi Tijanu nije pominjala u tom kontekstu, one su baš dobre. Ne bih ni išla na otvaranje salona da sam znala za ovo", rekla je Sanja.

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, Stankovićeva je u drugoj sezoni rijalitija bila uvučena u razna pitanja o navodnoj prostituciji, nakon hapšenja makroa Mihaila Maksimovića, kao i Ana Korać, a sada je i to prokomentarisala.

PAŠĆE JOJ VILICA DO PODA! Aleksandra OVO od najmilijih nije dobila - SVI SU GA GLEDALI, NE MOŽE DA GA DRŽI U RUKAMA! (FOTO+VIDEO)

"Ja ne poznajem tog čoveka. U rijalitiju sam ja bila ta, koja je insistirala da me izvedu na razgovor u policiji, da bi sve bilo jasno. Nemam veze sa tim", jasna je bila Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija