• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

06.06.2020

09:33

VELJKO RAŽNATOVIĆ: Imaću bar petoro dece! Novopečeni TATA se nada BLIZANCIMA, nagovarao drugare da se žene!

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ: Imaću bar petoro dece! Novopečeni TATA se nada BLIZANCIMA, nagovarao drugare da se žene!

Podeli vest

Žurka u kući porodice Rodić trajala je punih deset sati, a Cecin sin je sve vreme igrao, pevao i nagovarao sve svoje drugove da se što pre ožene i prave decu

Veljko Ražnatović (23), posle Beograda, slavio je rođenje sina i u Titelu! Žurka u kući porodice Rodić trajala je punih deset sati, a Cecin sin je sve vreme igrao, pevao i nagovarao sve svoje drugove da se što pre ožene i prave decu. Mladi tata je obećao da će imati bar petoro naslednika!

(VIDEO) CECA SVE IZNENADILA, POSLE PONOĆI IPAK DOŠLA U TITEL! Pevačica zapevala "Morem plovi", Bogdan pao ispred prije na KOLENA!

- Veljko nas je sve grlio i ljubio i ponavljao da je najsrećniji čovek na svetu. Govorio nam je: "Oženite se i pravite decu, ja se neću zadržati na jednom sinu sigurno! Imaću bar petoro dece, živi bili, pa videli" - priča jedan od Veljkovih najboljih prijatelja i dodaje:

20 majica 

pocepali su Veljku u Titelu

- Pričao nam je da je ponosan na Bogdanu kako je lako podnela trudnoću i porođaj i da je siguran da će biti dobra majka. Kaže da bi najviše voleo da posle sina Željka dobije blizance. Pričao je da u Bogdaninoj familiji ima blizanaca, ali i u njegovoj - tetka Lidija ima sinove blizance. Veljko ranije nije bio takav, Bogdana ga je promenila, i to na bolje. Nekada je pričao samo o izlascima, a sada samo o ženi i detetu!

Pesma za Željka

Na veselju u Titelu goste je zabavljao Baja Mali Knindža, koji se javno obratio Veljku.

- Ako Bog da, Veljko će po broju dece i mene da stigne! Imam šest "komada": tri ćerke i tri sina! - rekao je folker, a potom je otpevao pesmu koju je napisao za malog Željka:

- Vest je nova, juče stigla, to nije običan čin, Bogdana Veljku donela radost, rodio im se sin. Kum ga pita na koga liči, kakvo će ime da da. Rasti, Željko, i budi srećan, kroz život svega biće, Rodiće poštuj i voli svoje Ražnatoviće!

Tasa nije došla u Titel,
uspavala se kod dečka

Tetka Anastasija bila je umorna posle proslave u Beogradu, pa preksinoć nije otišla na žurku u Titelu. Ona se sa dečkom Đorđem Kuljićem uputila u njegov rodni Novi Sad.
- Tasa je bila iscrpljena. Prethodne noći oka nije sklopila jer su do zore slavili rođenje Željka. Planirala je da ode u Titel, ali se uveče predomislila i otišla sa Đoletom u Novi Sad. Rekla mi je da je odmah zaspala i da je tek sutradan preko Instagrama videla da je u Titelu propustila odličnu žurku - priča izvor blizak Anastasiji.

Meni bez piletine

Kako saznajemo, baka Ceca je bila iscrpljena posle žurke u Beogradu, pa je u Titel stigla tek posle ponoći.

- Proslavu je organizovao Veljko u dogovoru sa Bogdaninom porodicom. Rodići nisu pekli piliće i ćurke koje uzgajaju na svojoj farmi, već su poslužili jagnjeće i praseće pečenje. Alkohol se točio u neograničenim količinama! Gosti su počeli da pristižu oko osam sati uveče, a Veljku su pocepali više od 20 majica! - priča naš izvor sa žurke i nastavlja:

- Ceca je prvo javila da neće doći jer dve noći nije spavala, ali se predomislila i stigla je malo posle ponoći i sve nas iznenadila. Kad ju je video prijatelj Bogdan, čvrsto ju je zagrlio i podigao uvis, a onda je kleknuo ispred nje. Ona je odmah uzela mikrofon i zapevala svoju verziju pesme: "Morem plovi jedna mala barka, a u barci Arkanova majka." Prija Danijela je sve vreme grlila i ljubila Cecu, ali i zeta Veljka.

Veljko je pred zoru zapucao iz pištolja i sa drugovima zapalio baklje, a žurka je završena tek oko šest sati ujutru!

Baka Ceca poklonila unuku bazen!

 

Ceca gradi bazen za snajku, sina i unuka! Kako smo saznali od Rodićevih komšija u Titelu, Bogdana je mesec dana pre porođaja rekla svekrvi da bi volela da u dvorištu kuće ima bazen, a Ceca je požurila da joj ispuni tu želju. Naša ekipa se uverila da su radovi na bazenu pri kraju, pa će Cecina snajka ovog leta sigurno moći da uživa pored vode sa sinom Željkom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija