• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2020

23:18

UDARIO GA PESNICOM U GLAVU! Svi detalji sukoba u Titelu - posle JEDNE REČENICE POPIO JE UDARAC! Pao na zemlju, prevezen u Klinički centar!

Estrada

UDARIO GA PESNICOM U GLAVU! Svi detalji sukoba u Titelu - posle JEDNE REČENICE POPIO JE UDARAC! Pao na zemlju, prevezen u Klinički centar!

Podeli vest

Došlo je do velikog incidenta.

Veljko Ražnatović je oko 16h u Ulici Laze Kostića u Titelu navodno pretukao Stevana K. starog 36 godina.

Navodno je došlo do svađe, kada je Kirćanski sa prijateljima i trubačima išao po Titelu i pozivao svatove za svadbu. Detaljnije o svemu tome pročitajte ovde.

Detalje ovog incidenta pročitajte u nastavku.

Više momaka i devojaka je uz muziku i automobilske sirene pozivalo komsije u svatove. U jednom trenutku bili su ispred kuće Bogdane Ražnatović, kako bi pozvali osobu  koja živi naspram Bogdanine kuće.

Foto: Informer/Zoran Sinko

“ON JE NAPADNUT ISPRED SVOJE KUĆE!” Oglasio se Veljkov ADVOKAT - zamolio je da se pomere zbog BEBE, a onda je nastao HAOS! Evo šta je bilo u POLICIJSKOJ STANICI

NAKON SKANDALA I SUKOBA U TITELU! Evo šta je radila Anastasija Ražnatović - objavila video na društvenim mrežama! (VIDEO)

 

Tada je na ulicu izašao Veljko Ražnatović koji je mladićima i devojkama rekao da ne budu glasni jer mu beba spava. Nakon toga Veljku je prišla grupa. Stevan Kirćanski navodno je rekao “u čemu je problem”, a zatim ga je Veljko udario pesnicom u glavu. 

Foto: Printscreen You Tube

Kirćanski je pao na zemlju i prevezen je prvo u Dom zdravlja, a zatim u novosadski Klinički centar. U policijskoj stanici Titel je saslušano devet svedoka i Veljko Ražnatović u prisustvu advokata. 
Ocekuje se reakcija Osnovnog javnog tužilaštva koje je nadležno za slučaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Denny

pre 3 godine

Kao sto sam napisao pre neki dan. Kakav otac , takav sin , oba nasilnici !!! A o njima se pise kao da su bogovi ( namerno pisem malim slovom b !) ... Sljam !

Ljuba

pre 3 godine

Juce beba i mama napustili bolnicu i uputili se u vilu Raznatovica a danas u Titel beba svega 4 dana stara....??? Teska seljana!!!

ZZ

pre 3 godine

Jebem mu majku i majke onih koji ga pdrzavaju. Kopile lopovsko.

gedza

pre 3 godine

indijanac klasican, a kad je on pravio buku pre dva dana?

perica

pre 3 godine

Zar je potreban komentar ovde? Voleo bi da se presuda objavi u novinama, javno.

aca

pre 3 godine

Svi smo mi ravnopravni, samo su neki malo ravnopravniji od drugih.

Ljubvel

pre 3 godine

Bahatost porodice Raznatović: 1. Svirkom, glasnom muzikom i vatrometom uznemiravali stanovnike Beograda svirajući, pevajući i galameči ispred Cecine kuće i u kući 2. Isto uznemiravajući postupci, svirka, pesma, bakljada uznemirili građane Titela 3. Izlazak malog deteta iz bolnice praćeno bahaćenjem novcem i svirkom 4. Izgajanje pasa u kući u Titelu gde se lavež čuje i na ulici i u kućama. Sve ovo pratilo je rođenje malog deteta od beznacajnih roditilja i uznemoravalo ostale mirne, radne građane u njihovom susedstvu i kod bolnice. Zar ti postupci Ražnatovića nisu uznemiravali i druge bebe u porodilistu. Zar lavež pasa u sopstvenom dvoristu ne uznemiravaju bebu dok spava? Ali zato im smeta ako se neko veseleći za svadbu i pozivajući u svadbu, izlaze iz kuće i na javnom mestu nanose povrede drugim koji se vesele. Pitanje se samo od sebe postavlja: Hoće li uvek neko biti prebijen od strane Veljka kad zatrube ili zasviraju pored kuće ili u BG ili u Tizelu. Rijalitet je počeo, pratiće se.

Kaya

pre 3 godine

Sve više mi se gade , kako mama, tako sestra i on.. Kako ga ije sramota.. Ničija nije do zore.. Karma je čudo..

Ljuba

pre 3 godine

Joj da mu je tata ziv i da vidi ovo jako se sincic podvijenog repa kao domazet uvukao kod Rosica ubio bi ga od batina kao vola u kupusu!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija