• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

12.06.2020

11:23

STIGLI REZULTATI BOGDANE I BEBE ŽELJKA! Cela porodica Rodić testirana na KORONAVIRUS - oglasila se majka i saopštila...

Estrada

STIGLI REZULTATI BOGDANE I BEBE ŽELJKA! Cela porodica Rodić testirana na KORONAVIRUS - oglasila se majka i saopštila...

Podeli vest

Srećne vesti!

Svetlana Ceca Ražntović pozitivna je na koronavirus, kako smo već izveštavali.

Na covid 19 pozitivan je i njen sin Veljko Ražnatović,dok je Anastasija Ražnatović negativna na oba testa i nije zaražena koronavirusom.

SA MASKOM PREKO USTA! Veljko objavio snimak iz IZOLACIJE - Cece nema, a evo šta on RADI! Ne miruje, pun snage! (VIDEO)

Podsetimo, cela porodica Ražnatović bila je na testiranju jer su tokom proslave koju su organizovali povodom rođenja Veljkovog sina Željka bili u kontaktu sa osobama koje su pozitivne na korona virus.

Bogdana i Željko Ražnatović, kao i cela porodica Rodić testirana je na koronavirus. Tim povodom oglasila se Bogdanina majka, Danijela Rodić:

ZA MNOGE NE ZNATE! Pola naše scene ima PRIJAVLJEN BORAVAK U EVROPSKOJ UNIJI - poreze plaćaju u INOSTRANSTVU! Među njima je i SEKA?!

- Upravo su nam stigli rezultati i Bogu hvala, negativni su! Svi smo negativni! Uključujući i Bogdanu i bebicu i svi smo dobro - rakla je Danijela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 3 godine

Jedva sam čekao da saznam baš tu informaciju, noću sam ustajao i palio tv da vidim da li je stigla. I eto napokon će mo saznati da li je mali Željko uredno ka*io i kakvo je zdravstveno stanje porodice. Ps:Ako nemate šta pametnije da pišete stavite ukrštenicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija