• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

22:23

DEI ĐURĐEVIĆ PUK'O FILM! ''Ostavite nas invalide...'' SNIMILA OVAJ PRIZOR - Duboko se RAZOČARALA U LJUDE! (FOTO)

Estrada

DEI ĐURĐEVIĆ PUK'O FILM! ''Ostavite nas invalide...'' SNIMILA OVAJ PRIZOR - Duboko se RAZOČARALA U LJUDE! (FOTO)

Podeli vest

Izrevoltirana!

Dea Đurđević posetila je jedan beogradski šoping centar i tom prilikom videla da su automobili nepropisno parkirani na mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Samo jedno vozilo imalo je nalepnicu koja dozvoljava parkiranje, a voditeljka je usnimila još tri vozila, čiji vlasnici nisu imali prava da ih tu ostave.

DEČAK SA FOTKE JE NASLEDNIK VELIKANA NARODNE MUZIKE! Šuška se da je u vezi sa POPULARNOM PEVAČICOM - nedavno je raskinuo VERIDBU!

Na parkingu je jasno naznačeno da su ta mesta namenjena osobama sa invaliditetom i ispred svakog postoji velika tabla sa natpisom:

(ŠOK SNIMAK) PADAJU VILICE DO PODA! Ovaj luksuz ima samo SORAJA VUČELIĆ - Kupatilo je veće od nečije DNEVNE SOBE! Neverovatno!

"Vama je lakše da nađete drugo mesto, ostavite ovo za osobe sa invaliditetom".

Izrevoltirana, voditeljka je snimke postavila na svoj Instagram profil i besno rekla: "Ovo je samo jedan vid nepoštovanja osoba sa invaliditetom!"

Foto: Printscreen You Tube

"I ja sam sama invalid! Bravo šmekeri, pošto ste došli da uživate, i mnogo vam je lakše da stanete na mesto namenjeno osobama sa invaliditetom!"

NIŠTA OD ZADRUGE 4? Dalila i Dejan KRIJUĆI RADILI NA OVOME - Pokreću PRIVATAN BIZNIS! Ovo će ih sprečiti da budu deo rijalitija na jesen?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VLADO

pre 3 godine

To su stoka to nisu ljudi!!!! Dabogda postali invalidi pa dobili dozvolu za parking mjesto za invalide.Kreteni ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija