• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

19.06.2020

16:26

POZITIVNI SU NA KORONAVIRUS! Mirka i Vujadin zaraženi, oglasio se Amidžić - bila je kod njega u EMISIJI, evo šta je rekao VODITELJ!

Estrada

POZITIVNI SU NA KORONAVIRUS! Mirka i Vujadin zaraženi, oglasio se Amidžić - bila je kod njega u EMISIJI, evo šta je rekao VODITELJ!

Podeli vest

Oglasila se i pevačica koja je sedela blizu nje u Amidži šou

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević otkrili su testom na kovid-19 da su zaraženi i trenutno se nalaze u samoizolaciji. Vujadin je imao blagu temperaturu kada je preventivno otišao na pregled, potvrdila je novinarka i njegova majka Marina Rajević Savić, ali se sada oseća "top".

VUJADIN SAVIĆ POTVRDIO: IMAM KORONU! Nekadašnji kapiten Zvezde ima poruku za sve!

Međutim, Mirka je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji, u kojoj su osim voditelja, u studiju bili i Gazda Paja, Angelina, Milica Pavlović.

- Nisam još čuo. Nemam više šta da kažem na tu temu, neću se testirati jer smatram da sada svi imaju koronavirus. Sve funkcioniše normalno, skupovi se održavaju, klubovi su puni, a kod nas u studiju se svi pridržavaju mera i ne vidim ništa sporno - poručio je voditelj i dodao da ne želi više da priča o pandemiji.

MIRKA VASILJEVIĆ SE VRATILA U SRBIJU! Progovorila o Vujadinu i karantinu - u Beogradu ga NAJMANJE VIĐAM! Otkrila i čime će se njihova deca BAVITI

- Nisam uplašen, ali sam rekao na tu temu i ranije sve što sam imao - zaključio je Ognjen.

Foto: tv pink printscreen

- Mirka je držala propisno rastojanje, niej se pozdravljala ni sa kim. Bitno je da svako vodi računa o svom zdravlju, a ukoliko osetim bilo kakve simptome, otići ću da se testiram. Ali, u ovom trenutku nema potrebe, zato što nismo bile blizu, a i osećam se dobro - poručila je pevačica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija