• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

20.06.2020

07:15

SAZNAJEMO! FUDBALER kupio stan od 200.000 EVRA KAJI OSTOJIĆ, prvi komšija im je NOLE! A evo kad će svadba...

Estrada

SAZNAJEMO! FUDBALER kupio stan od 200.000 EVRA KAJI OSTOJIĆ, prvi komšija im je NOLE! A evo kad će svadba...

Podeli vest

Kaja Ostojić se sa dečkom Mateom Pavlovićem seli na Novi Beograd, prvi komšija im je Novak Đoković. Svadbu su zbog korone odložili za sledeću godinu, ali uveliko rade na bebi

Kaja Ostojić (36) se napokon skućila! Pevačici je dečko, fudbaler Mateo Pavlović (30) kupio stan u luksuznom delu Novog Beograda, a prvi komšija joj je najbolji teniser sveta Novak Đoković!

80 kvadrata 

ima Kajin stan

Kako saznajemo, štoper francuskog kluba Anže iskeširao je 200.000 evra za stan od 80 kvadrata.

- Kaja od svoja tri bivša muža nije dobila baš ništa! Mateo je odlepio za njom, planira da je oženi i insistirao je da stan u Beogradu, u kome će zajedno živeti, bude na njeno ime - priča izvor, i dodaje:

- Mesec dana su obilazili stanove. Najpre su bili u Beogradu na vodi, a onda su došli u naselje Vest 65. Tu su pogledali nekoliko stanova i na kraju se odlučili za jedan od 80 kvadrata koji je baš u Noletovom komšiluku. 

Zvecka ključevima

Kaja do samog potpisivanja ugovora nije znala da će ona biti vlasnik tog stana!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 5. Мар 2020. у 9:05 PST

- Kaja se raspametila kad je shvatila da joj je dečko kupio stan, jer to nikad niko nije učinio za nju. Ovih dana biraju nameštaj, a ona po ceo dan zvecka ključevima tog stana i ponavlja da ima najboljeg dečka na svetu - priča Kajina drugarica.

Kako saznajemo, pevačica i fudbaler planirali su svadbu na leto, ali su je odložili zbog pandemije koronavirusa. 

- Mateo ima dosta prijatelja u Francuskoj, gde igra fudbal, kao i u Hrvatskoj, odakle je rodom. Želeo je da na svadbi okupi sve prijatelje i rodbinu, ali to ne bi bilo moguće zbog korone. Zato su on i Kaja rešili da se venčaju dogodine. To će biti njegov prvi brak, a njen četvrti - priča naš izvor, i dodaje:

- Toliko su sigurni u svoju ljubav da uveliko rade na bebi! Kaja ima ćerku Nikolinu iz prvog braka, koja je već tinejdžerka, i jedva čeka da ponovo postane majka. 

Tajnovita

Tim povodom pozvali smo Kaju, koja se trudila da bude tajnovita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neko je ljubav, a neko kolateralna šteta ??❤️?

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 17. Јун 2020. у 11:18 PDT

- O bebi je rano da pričam. Kad se desi, neću kriti lepe vesti - rekla je pevačica, i dodala da nije htela da se skući u Beogradu na vodi, gde su se preselile neke njene kolege:

- Neću u Beograd na vodi, to je sigurno. Odlučili smo se za drugu lokaciju, na Novom Beogradu, ali vam neću reći gde. Saznaćete uskoro. 

Tri puta se udavala, 
najduže bila sa Džekom

Kaja ima tri braka iza sebe. Prvi put se udala sa 19 godina za Nikolu Dragojlovića i u tom braku dobila ćerku Nikolinu. Potom se venčala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali taj brak nije potrajao ni godinu dana. Pre šest godina udala se za di-džeja Džuniora Džeka, a prošle godine rešili su da se raziđu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17