• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

21:17

POKAZALA TATU! Jelena pozirala sa ocem, DRAGANOM KARLEUŠOM - SVI UOČILI DA NJENA ĆERKA NIKA LIČI NA DEDU! (FOTO)

Estrada

POKAZALA TATU! Jelena pozirala sa ocem, DRAGANOM KARLEUŠOM - SVI UOČILI DA NJENA ĆERKA NIKA LIČI NA DEDU! (FOTO)

Podeli vest

Ovo je retkost!

Jelena Karleuša uživa u tome da svakodnevno smišlja nove odevne kombinacije i svoje fanove, a i one koji to nisu, ostavlja bez daha.

ISTINA KONAČNO IZLAZI NA VIDELO! Produkcija NAGLO PROMENILA PLAN - Ništa od PITANJA NOVINARA, čeka nas OVO! Dva zadrugara STRAHUJU!

Foto: Printscreen You Tube/Glamur Tv Happy

Ipak, danas je napravila presedan i objavila fotografiju sa ocem Draganom Karleušom. Fotografija je iznenadila sve njene pratioce jer Jelena nije navikla da kači fotografije sa njim, a malo se zna o njihovom odnosu. 

Orozović VIDEO MAJKU, OCA I SESTRU POSLE DEVET MESECI - GUŠIO SE U SUZAMA, one samo naviru, ne može da se SMIRI! (VIDEO)

 

 

- Tata - napisala je Jelena kao opis poslednje objave na Instagramu.

- Nika je slična tvom ocu - bio je jedan od komentara koji je skupio najviše lajkova.

Pogledajte galeriju:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 3 godine

Tata joj je bio nekada policajac.A sada je vec dugo u penziji.Bolje i da nisi spomenula njega posle toliko godina .Kada nemas mamu dobar je i tata.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija