• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

21.06.2020

15:32

VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Dušica Jakovljević progovorila o zdravstvenom stanju i NEPRIJATNOSTIMA koje je doživela u protekle dve nedelje!

Estrada

VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Dušica Jakovljević progovorila o zdravstvenom stanju i NEPRIJATNOSTIMA koje je doživela u protekle dve nedelje!

Podeli vest

Sve joj je nedostajalo

Harizmatična voditeljka rijaliti programa ''Zadruga'' Dušica Jakovljević zbog zdravstvenih problema neko vreme bila je odsutna sa malih ekrana, a gledaocima je i te kako nedostajala.

MARKO SE LJUBIO SA JELENOM PEŠIĆ! Luna će napraviti HAOS - Miljković našao način kako da joj PRIĐE! (VIDEO)

Sada je spremna za veliki povratak na male ekrane, a kolege, studio, reflektori, kao i razgovori sa zadrugarima veoma su joj nedostajali.

Foto: informer.rs

Kakvo je tvoje trenutno zdravstveno stanje, kako se osećaš? Kakvu pouku si izvukla iz teškog perioda koji je iza tebe?

- Ja sam sve vreme odlično. Sve vreme ove, da kažem hajke, koja je počela pre dve nedelje... Meni je zasmetalo to što su sa neljudske strane pisali o mom zdravstvenom stanju, čak i pojedine kolege koje sam ja raširenih ruku dočekivala u emisijima i davala im na značaju. Ovo je bio period kad je svako pokazao svoje lice i ako je zbog nečega trebalo ovo da se dogodi, desilo se da znam kako da se postavim prema kome u životu. Učim da treba da se vratimo pravim vrednostima, pravim ljudima i prijateljima i kod mene se to sada definitivno iskristalisalo. Oni koji su mi najbliži i koji me najviše vole samo su mi dali do znanja da su uvek tu za mene, čak su me najmanje i zvali telefonom, pustili su me da se odmorim, nije ih zanimalo da li je test na koronu pozitivan ili negativan. Smatram da je moj privatni život moja stvar i da nije javno dobro, tako da onaj ko me stvarno voli i ceni bi to trebalo da poštuje. One koje sam ja poštovala, u ovim momentima su pokazali da ne poštuju mene - ispričala je Dušica.

''TO ME BOLI'' Vrela akcija Stefana Karića i Ivane Šopić TRESLA HOTEL ZADRUGE - Žestoke scene! Zadrugarka URLALA U ZANOSU! (VIDEO)

Kad možemo očekivati da te ponovo gledamo u emisijama ''Zadruge'' i da li si spremna za povratak na male ekrane?

- Od danas se vraćam svom poslu i veoma sam srećna zbog toga. Nastavljamo da se gledamo u emisijama. I više sam nego spremna, bila sam i kod frizera - kaže voditeljka.

Foto: instagram/dusicajakovljevic

Superfinale treće sezone ''Zadruge'' se bliži, a kakva su tvoja očekivanja od te noći? Da li se spremaš za spektakl i da li možda potajno imaš nekog favorita za pobedu?

- Jedva čekam! Ja se pitam da li je moguće da se tako približio završetak treće sezone. Još ne znam kako će sve izgledati, ali svakako će biti veličanstveno, kao i uvek. Kao surovi profesionalac u svom poslu, ja ću uraditi sve što je do mene da to prođe savršeno. Pravimo jednu interesantnu haljinu, koja je više kostim, na tome se radi, tako da će opet biti nešto neočekivano. Ja nemam apsolutno nikakve favorite, pratim ih sve vreme, kod mene je dan i noć upaljena ''Zadruga''. Očekujte moćan povratak i još moćnije finale - kaže Dušica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija