• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.06.2020

09:09

PRIJA I FILIP PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA - NA POKLONIMA NISU ŠTEDELI! Pevačica se prisetila PRVOG POLJUPCA, a evo da li planiraju još DECE!

Estrada

PRIJA I FILIP PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA - NA POKLONIMA NISU ŠTEDELI! Pevačica se prisetila PRVOG POLJUPCA, a evo da li planiraju još DECE!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović proslavili su u nedelju dve godine braka. Pevačica se za Informer prisetila njihovog prvog poljupca i istakla kako je odmah znala da će to biti ljubav za ceo život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jun 21, 2020 at 5:05am PDT

Porodica ne trpi

- Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - kaže Aleksandra, i dodaje da je prvi poljubac sa bogatim naslednikom bio nešto što će zauvek pamtiti:

PEVAČ JAVNO ISPROZIVAO KARLEUŠU - UPUTIO JOJ ŽESTOKE REČI! Optužio je za OVO - objavio i FOTKU! Novi estradni RAT na pomolu?! (FOTO)

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišlja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.

Prijovićeva ističe da se njoj i Filipu život promenio iz korena kada im se prošlog marta rodio sin Aleksandar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jun 4, 2020 at 10:15am PDT

- Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice - priča lepa pevačica.

Aleksandra tvrdi da uspešno balansira između karijere i porodice:

- Uželela sam se publike i lepo usklađujem posao sa porodičnim obavezama. Filip mi pruža najveću podršku, ne samo u poslu, već u svemu. Oboje imamo dosta poslovnih obaveza, ali nema tog posla zbog kog će trpeti naša porodica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Apr 11, 2020 at 9:10am PDT

Skupi pokloni

Aleksandra i Filip su za vikend otišli na romantičnu večeru i tako obeležili dve godine braka. Kako saznajemo, pevačica je mužu poklonila sat "roleks", a on njoj dijamantsku ogrlicu.

Lepa Brena iz Monaka poslala čestitku za godišnjicu

Lepa Brena je pastorku i snajki godišnjicu braka čestitala iz Monaka. Folk zvezda je na Instagramu objavila video-snimak Prijinog i Filipovog prvog svadbenog plesa.

Osim Brene, srećnom paru sve najlepše poželela je i Aleksandrina majka Borka Mihajlović:


- Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela. Srećna godišnjica!
 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija