• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

24.06.2020

06:30

HOĆE DA MU KIJA BUDE SNAJKA! Kockareva na snimanju upoznala ĐANIJEVOG SINA - fin momak, LIČI NA OCA! Ne krije SIMPATIJE! Žele je u PORODICI

Estrada

HOĆE DA MU KIJA BUDE SNAJKA! Kockareva na snimanju upoznala ĐANIJEVOG SINA - fin momak, LIČI NA OCA! Ne krije SIMPATIJE! Žele je u PORODICI

Podeli vest

Kristina Kockar i Đani promovisali zajedničku pesmu

Radiša Trajković Đani rešio je da mu Kija Kockar bude snajka! Od kada su snimili duet, folker na sve načine pokušava da pevačicu smuva sa svojim mlađim sinom Markom (21).

Kija i Đanijev naslednik upoznali su se na snimanju spota za pesmu "Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda" i od tada su u kontaktu.

MOŽDA NE ŽELI DA ME ŽENI, ALI ĆE MORATI! Šok intervju SLOBINE NOVE VERENICE - ono što je rekla o Kiji IZNENADIĆE SVE! Nikada se nisu UPOZNALE, niti SRELE, ali...

- Ne bih se bunio da mi sin Marko dovede pevačicu u kuću. Može i Kija da mi bude snajka, što da ne! Ako je suđeno Kiji i Marku, poželeću im svu sreću! Ma, kad bolje razmislim, baš bih voleo nju u familiji - kaže Đani za Informer i dodaje da se sinovima nikad nije mešao u izbor lepših polovina:

- Ma, neka izaberu konobaricu ili starletu, važno je samo da su oni srećni. Ja sve to podržavam i aminujem. Koju god da dovedu u kuću - dobrodošla je! Stariji sin Miloš je zauzet i čeka bebicu. On i snajka su dobili koronu i već 15 dana su u karantinu. Zbog njih se cela porodica testirala i negativni smo. Svakodnevno se čujemo, ali niko nije odlazio kod njih od kada su se zarazili. Dobro se osećaju. Stariji sin mi je generalno super, još ovog mlađeg da oženim i na konju sam - priča Đani.

(VIDEO) BOMBA NA ESTRADI! LAKO JE BITI VERAN KAD TE NIKO NE GLEDA! Kija i Đani snimili DUET!

Ni Kija nema ništa protiv da postane gospođa Trajković i orodi se sa poznatim folkerom.

- Upoznala sam Đanijevog sina, bio je na snimanju spota i baš je kulturan i fin momak. Dosta liči na oca i drago mi je što je iz tako dobre porodice. Nisam pričala sa Đanijem o tome da mu budem snajka. Sve je moguće, u životu se nikad ne zna šta nosi dan, a šta noć - kaže pobednica "Zadruge 1".

Foto: instagram/kijakockar

Rijaliti zvezda objašnjava da joj je Đani omiljeni kolega sa estrade.

- Nas dvoje smo baš dobri. Volim Đanijeve pesme i drago mi je što smo konačno snimili duet. Iako je dosta iskusniji od mene, od Đanija nisam tražila nikakav savet. Imam ja svoj tim ljudi koji me savetuju sve u vezi s karijerom - priča Kija.

Đani: Svakog dana izlazim iz kućnog zatvora

Đani i Kija promovisali su juče duetsku pesmu, pa su se mnogi upitali kako folker sme da izlazi napolje kada mu još nije istekla tromesečna kazna kućnog zatvora.

- Imam pravo da svakog dana između jedan i tri izlazim iz kuće. I spot sam morao da snimim u tom periodu. Ne znam kada mi ističe kazna, nadam se za nekoliko dana - kaže pevač, koji je prekršio policijski čas tokom trajanja pandemije koronavirusa.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija