• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/srbijadanas.com

25.06.2020

16:54

SAMO SKUPO, SAMO BAHATO! Tijana Ajfon izašla iz PRITVORA, ne štedi na sebi! Evo koliko prosečnih plata vredi torba koju je nosila po IZLASKU IZ ZATVORA!

Estrada

SAMO SKUPO, SAMO BAHATO! Tijana Ajfon izašla iz PRITVORA, ne štedi na sebi! Evo koliko prosečnih plata vredi torba koju je nosila po IZLASKU IZ ZATVORA!

Podeli vest

Dobro zarađuje.

Starleta i rijaliti učesnica Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon juče je puštena na slobodu posle jednomesečnog pritvora zbog navoda za podvođenje i bavljenje prostitucijom. Na iznenađenje mnogih, ona ne deluje nimalo utučeno, nego, štaviše, ne skida osmeh sa lica. Vest o tome pročitajte ovde.

Tokom prvog intervjua koji je Tijana dala za medije, ona je na ramenu nosila skupocenu "Luj Viton" torbu, koja je samo još jedan od pokazatelja koliko dobro zarađuje, budući da ovaj aksesoar ne može sebi da priušti baš svako.

OTAC TIJANE AJFON NE IZLAZI IZ KUĆE ZBOG SKANDALA! Sa ćerkom nije u DOBRIM ODNOSIMA - Bio sam protiv TOGA! Progovorio o PROSTITUCIJI!

 

Reč je o "NeoNoe" modelu čija cena iznosi vrtoglavih 1.780 evra, odnosno 209.000 dinara. Kako se radi o više od tri prosečne srpske plate, nije ni čudo što se ova torba ne viđa često na našim ulicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА ГОСПОДО ИЗ ИНФОРМЕРА ВИ СТЕ ЈЕДНИ ОДВ ОНИХ КОЈИ СТЕ КУ.ВЕ -КАМЕЊАРКЕ,СА КОЛОДВОРА ,УЗДИГЛИ НА ПИЈАДЕСТАЛ ''ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ'' И СА НЈИХОВИХ 10 ЕУ ПОДИГЛИ ,САМО У НОВИНАМА,ЦЕНУ НА 100

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija