• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

25.06.2020

21:15

OČEKIVALA JE DA ĆE U PETAK IZAĆI! Informacije iz prve ruke o Tijani Ajfon i njenom boravku u ZATVORU - Mimi Oro otkrila DETALJ zbog koga ćete se ŠOKIRATI!

Estrada

OČEKIVALA JE DA ĆE U PETAK IZAĆI! Informacije iz prve ruke o Tijani Ajfon i njenom boravku u ZATVORU - Mimi Oro otkrila DETALJ zbog koga ćete se ŠOKIRATI!

Podeli vest

Oglasila se za Informer.rs i priznala sve.

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon puštena je juče na slobodu posle jednomesečnog pritvora zbog navoda da se bavila podvođenjem i prostitucijom.

PAPARACO FOTKE - AJFONKA STIGLA U BEOGRAD! Evo gde je PRVO OTIŠLA i sa KIM! Dovezli je iz Bijeljine (FOTO)

Njena drugarica Milica Živković poznatiJa kao Mimi Oro je presrećna što je Tijana konačno na slobodi i što se njen pakao završio. Za portal Informer.rs Mimi Oro je priznala kako je protekao njihov prvi susret i kako se Ajfonka sada oseća. 

U ZATVORU SU ME GLEDALI KAO KRALJICU! Tijana Ajfon se vratila u BEOGRAD, pa otkrila - Bila sam GLAVNA ZVEZDA! Evo kako je provodila DANE IZA REŠETAKA!

Juče sam se videla sa Tijanom, ispričale smo se, presrećna sam. Ona super izgleda, raspoložena je uprkos svemu što joj se desilo. Ona je kolateralna šteta svega ovoga. U pritvoru su je lepo tretirali, sve je ona to i rekla. Ona je očekivala da će u petak izaći, ali eto izašla je juče. Lepo se vladala (rekla je kroz smeh Mimi). Sama je bila u ćeliji, imala je dobar tretman. Nastavlja sa radom u svom salon, sada će izbrisati neke ljude iz života. Sada je videla ko joj je pravi prijatelj, ružno je što je to saznala na ovaj način, ali bolje ikad nego nikad. Danas je kupila novi telefon i karticu, videćemo da li će zadržati isti broj - ispričala je Mimi Oro za Informer.rs

Foto: printscreen instagram/mimi_oro_milica




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija