• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2020

15:10

Tamara Đurić se LJUBILA SA VERENIKOM NASRED ULICE! Svi videli kako izgleda kao TRUDNICA, a ovaj DETALJ je sve ostavio u ŠOKU!

Estrada

Tamara Đurić se LJUBILA SA VERENIKOM NASRED ULICE! Svi videli kako izgleda kao TRUDNICA, a ovaj DETALJ je sve ostavio u ŠOKU!

Podeli vest

Vodi računa o trudnoći.

Starleta Tamara Đurić je nedavno saznala da je u blagoslovenom stanju, a ona i njen izabranik Nikola će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, zbog čega su presrećni.

(VIDEO) OD OVOG PRIZORA SKAČE PRITISAK! Ana Korać u nikad izazovnijem izdanju! Jedva obuzdala nestašne GRUDI!

Tamaru je ekipa emisije "Paparaco lov" pratila, te je uslikala u jednom butiku, a onda i u obavljanju obaveza sa verenikom.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Ono što je primetno jeste da Tamari još nije porastao trudnički stomačić, ali je usnimljena kako posećuje jednu privatnu kliniku, gde se pretpostavlja da vodi trudnoću.

SAŠA POPOVIĆ NAPUŠTA GRAND?! Oglasila se PRODUKCIJA, pa otkrila pravu ISTINU o ovome!

Evo kako to izgleda, pogledajte na snimku u nastavku priloga od 15. minuta. 

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija