• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2020

18:12

SRELI SE OČI U OČI! Anastasija i njen BIVŠI SE NAŠLI NA ISTOM MESTU, a evo gde je za to vreme bio njen dečko Đorđe! (FOTO)

Estrada

SRELI SE OČI U OČI! Anastasija i njen BIVŠI SE NAŠLI NA ISTOM MESTU, a evo gde je za to vreme bio njen dečko Đorđe! (FOTO)

Podeli vest

Čini se da pevačica i njen bivši imaju isti ukus.

Pevačica u usponu i ćerka balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović jučerašnji dan je provela u jednoj vinariji. Sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram tamo je bio i Kostadin Terzić, njen bivši dečko.

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Stoja se TRANSFORMISALA - Vratila se u prošlost, pa OŽIVELA NEKADAŠNJI IMIDŽ! PODMLADILA SE! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

Da situacija bude još zanimljivija, Anastasija je tamo bila sa svojim dečkom Đorđem, sa kojim se sjajno provela. Čim su fotke osvanule na društvenim mrežama - ovaj neplanirani susret bivših postao je glavna tema gotovo svih razgovora. 

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Anastasija i Kostadin bili su zajedno 2016. godine, dok je njen brat Veljko imao romansu sa Mašom Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija