• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

12:52

SVAKOM ČUDU MESEC DANA DOSTA! Tijana Ajfon LUMPOVALA u gradu - Pevala i ljubila se s drugaricom u mraku BEZ PARDONA!

Estrada

SVAKOM ČUDU MESEC DANA DOSTA! Tijana Ajfon LUMPOVALA u gradu - Pevala i ljubila se s drugaricom u mraku BEZ PARDONA!

Podeli vest

Zaboravila na Bjeljinu!

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nakon skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini izašla je s društvom u ludi noćni provod, pa najupečatljivije momente objavila na Instagramu. 

TIJANA AJFON SE VRAĆA NA POSAO! Oglasio se advokat UHAPŠENE STARLETE! Evo kako joj je uZATVORU!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on Apr 7, 2020 at 9:14am PDT

Pored silnih pesama koje je pevala, pao je i sočan poljubac s jednom od prijateljica, koji je svakako privukao ogromnu pažnju svih njenih pratilaca. 

Foto: printscreen instagram

Crnka je očito uspela i da zaboravi na minuli period, makar na trenutak, i provede se maksimalno. Podsetimo, Tijana je uhapšena krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

TIJANA AJFON I NJEN ADVOKAT IMAJU VIŠE OD POSLOVNOG ODNOSA! Slika govori više od hiljadu reči!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad 60

pre 3 godine

STA JE TO TELEFON AJFON ILI NEKA STVAR Pozdrav

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija