• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin novosti

28.06.2020

20:15

FILIP NIJE BIZNISMEN, ŠOKIRANI SMO! Rođak Romaninog dečka otkriva PRAVU ISTINU O PLJAČKI - Pevačicu NISMO UPOZNALI, RETKO JE DOLAZILA... Sve o njihovom ODNOSU

Estrada

FILIP NIJE BIZNISMEN, ŠOKIRANI SMO! Rođak Romaninog dečka otkriva PRAVU ISTINU O PLJAČKI - Pevačicu NISMO UPOZNALI, RETKO JE DOLAZILA... Sve o njihovom ODNOSU

Podeli vest

Blizak član porodice Romaninog verenika obelodanio sve.

Pevačica Romana Panić je u centru skandala kada se saznalo da su ona i njen partner Filip Mrkajić pljačkali bankomate u Brizbejnu. Oni su zbog ovog prestupa uhapšeni i osuđeni na 12, odnosno 18 meseci zatvora zbog skidanja novca sa bankovnih računa sofisticiranim mehanizmom koji se ugrađuje u bankomate.

PREBLEDELA KADA JE VIDELA SLOBU U ZADRUZI! Luna MENJALA BOJE - GRLILA GA - Šook! Miljković se ZAKOVAO, a Anabela dobacila da su LEP PAR! (VIDEO)
 

Foto: instagram/romana_panic

Izvor iz Filipove porodice, nam je otkrio šta je prava istina o Romani i Filipu.

- Prvo Filip nije nikakv biznismen - počeo je da priča član Filipove familije i dodao:

- Za njega su svi imali samo lepe reči, šta se dogodilo u međuvremenu samo on zna. Jednoga dana je odlučio da ode jer se posvađao sa nekim u Beogradu, razočarao se. On je studirao u Italiji, poznavao je jezik i zemlju odlično, pa je zbog toga odlučio da se vrati tamo i započne život - kaže izvor. 

U ŠOKU SAM, NISAM TO OČEKIVALA OD NJE! Marina Tucaković NEPRIJATNO IZNENAĐENA Romaninim postupkom - otkrila kada su se poslednji put čule!

- Već pet godina živi u Italiji i tamo je u međuvremenu imao čak i verenicu. Sa Romanom je u vezi oko dve godine i nije istina da se razveo od žene zbog nje. Tačno je da ima dvoje dece, ali to što pričaju da je ostavio ženu zbog pevačice je samo jedna laž u nizu. Romanu nismo upoznali, dolazili su retko, ali kada bi odlučili da posete svoje roditelje ona bi odlazila kod svojih, a Filip kod svojih - priča rođak Romaninog partnera.


- Svi smo šokirani ovim dešavanjima. Nikada nismo primetili ništa čudno, niti smo posumnjali da bi on to nekada mogao da uradi. Saznaćete šta je istina kada se Filip vrati u Srbiju - rekao je za kraj Filipov rođak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija