• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.07.2020

11:18

VODITELJSKI PAR JUTARNJEG PROGRAMA TELEVIZIJE PINK SUKOBIO MIŠLJENJE! Dea ne bi podnela kada bi joj ZABRANILI DA ZAPALI CIGARETU, a evo šta kaže Sarapa o tome!

Estrada

VODITELJSKI PAR JUTARNJEG PROGRAMA TELEVIZIJE PINK SUKOBIO MIŠLJENJE! Dea ne bi podnela kada bi joj ZABRANILI DA ZAPALI CIGARETU, a evo šta kaže Sarapa o tome!

Podeli vest

Dvojac "Novog jutra" otvoreno progovorio o svemu.

Najpoznatiji dvojac jutarnjeg programa televizije Pink, Dea Đurđević i Predrag Sarapa, ima slične stavove o mnogim škakljivim temama, ali ne i o njihovom najvećem poroku - duvanu. Iako su oboje pušači, Sarapa smatra da pušenje treba zabraniti svuda, čak i na ulici, jer veruje da bi se tako otarasio cigareta.

INFORMER.RS ISPRED LUNINOG STANA - nakon svega IZJAVILA JE OVO! Pojavio se ostatak porodice, a NINE I BLANKICE NI NA VIDIKU! (VIDEO)

Dea, sa druge strane, kaže da ne bi podnela kad bi joj zabranili da zapali na javnom mestu. Njih dvoje su i "Hitovom ringu" suočili stavove i o drugim tabu temama - poligamiji, preljubi, predrasudi da su lepe žene i glupe...

DEA

Monogamija ili poligamija?


- Bilo u vezi ili braku, partneri treba da budu najbolji prijatelji, da se poštuju, razumeju i veruju jedno drugom. Naravno, preduslov svega je da se bezuslovno vole. To je jedini zdrav odnos emotivnih partnera. Ako se tu umeša neka treća osoba, odnos se bitno menja i bolje je da više ne postoji.

Da li su lepe žene obavezno glupe?

- To je velika predrasuda! Drago mi je da je to mišljenje počelo da se menja. Mnoge prelepe žene su napravile uspešnu karijeru, a pored toga vaspitavaju decu i brinu o njima, partneru, roditeljima i imaju divan krug prijatelja. A sve to je mnogo teže steći kada vas prate predrasude. Tako da bih pre rekla da su lepe žene snažne žene! I psihički i fizički.

DANAS UZ INFORMER! CECA: ĐOKOVIĆA I MENE LINČUJU ZBOG KORONE! Ovo i još mnogo toga u novom, redizajniranom, najtiražnijem magazinu - HIT!

Zabrana pušenja na javnim mestima


- Ja sam uživalac duvana i prirodno je da sam protiv toga. Doduše, sad više volim elektronske cigarete, kako bih na više mesta mogla da ih konzumiram. Razumem da postoje mesta na kojima treba da važi zabrana pušenja, ali je preterivanje da to bude na svim javnim mestima.

Dobar razvod ili ostajanje u lošem braku zbog dece?


- Nemam decu, ali smatram da loš brak nikako ne može da bude dobar za dete. Ukoliko nema krucijalnih problema u braku, a pod tim smatram zlostavljanje i prevaru, postoji šansa da se odnos partnera popravi. Ako više ne mogu da nađu zajednički jezik i nema šanse da održe stabilan i dobar brak, onda je bolje da se razvedu. Treba da ostanu u normalnim odnosima prvenstveno zbog dece, ali i zbog toga što su nekad imali lep zajednički život.

Foto: TV Pink printscreen

Žene varaju samo kada se zaljube

- Ja na prevaru gledam kroz nišan. Ne znam zašto žene varaju. Ne znam ni zašto muškarci varaju. Ako poželiš neku drugu osobu, više ne treba da ostaneš u vezi. Prevara je nepoštovanje i izdaja, a to je neoprostivo!


SARAPA

Monogamija ili poligamija?


- Naravno da sam za monogamiju zato što smo mi tradicionalni ljudi. Tako su nas vaspitavali, tako smo odrastali. A i primerenije je za doba u kome živimo. Mada ne bi bilo loše da se proba ta poligamija.

Da li su lepe žene obavezno glupe?

- Nisam saglasan sa tim da su lepe žene glupe, niti da su ružne žene pametne. Sve je to individualno. Pamet ne možemo da merimo na kantaru, a lepota je u oku posmatrača. Imao sam priliku da upoznam lepu ženu koja je ujedno i pametna.

Zabrana pušenja na javnim mestima

- Potpuno sam saglasan sa tim. Pušenje bih zabranio i na javnim i na tajnim mestima. Tada bih možda i ja ostavio cigarete. Voleo bih to, ali mi ne polazi za rukom. Neka slobodno zabrane pušenje na javnim mestima, pošto znam da su mnogi moji prijatelji koji žive u državama u kojima je pušenje zabranjeno ostavili cigarete. Nisu hteli da se ponižavaju i puše na ulici, po snegu, kiši ili da se skrivaju ispod nekih grejača. Mislim da bi to imalo efekta i u Srbiji. Ne radi se ovde o meni i mom komforu, nego o zdravlju nacije.

Dobar razvod ili ostajanje u lošem braku zbog dece?

- Uvek sam za dobar razvod. Zašto bi neko živeo sa osobom sa kojom mu više nije lepo, i bez ljubavi?! Deca imaju svoj put, jednog dana odu iz roditeljske kuće, a bračni parovi ostanu sami. Naravno, o deci treba voditi računa i kad su roditelji u braku i kad su razvedeni. Još ako bi bivši supružnici posle razvoda zadržali dobre odnose, to bi bila prava stvar!

Žene varaju samo kada se zaljube

- Nisam siguran u to jer nisu sve žene iste. Nekima je to zanimljivo, neke prevaru doživljavaju kao istraživanje, neke kao strast. I žene mogu, kao i muškarci, da zadovolje svoje potrebe, a da se posle vrate kući i nastave lažni život. Meni je to nenormalno, ali ima nas raznih. Znam milijardu primera koji žive takvim životom. Ne bih po tom pitanju pravio razliku između muškaraca i žena.

Najtiražniji magazin o poznatima je svake srede na čak 16 strana samo uz Informer!

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Dea koliko sam simpatije osećao prema tebi sve više si mi odbojna kako te je ,,zlo zadesilo" kao da si čitavom svetu popila mozak povuci ručnu budi prizena Dea !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija