• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.07.2020

20:24

CECA BLOKIRALA KIJU NA INSTAGRAMU! Kockareva se oglasila - OTPRATILA JE I ANASTASIJA, ne može da veruje - SMEŠNO JOJ! Evo kako je došlo do NESPORAZUMA!

Estrada

CECA BLOKIRALA KIJU NA INSTAGRAMU! Kockareva se oglasila - OTPRATILA JE I ANASTASIJA, ne može da veruje - SMEŠNO JOJ! Evo kako je došlo do NESPORAZUMA!

Podeli vest

Pevačica je istakla da je nikad nije ogovarala.

Kristina Kija Kockar je otkrila da ne komunicira sa Svetlanom Cecom Ražnatović i da ju je balkanska diva blokirala na Instagramu iz njoj nepoznatog razloga. Isto tako, Kija je priznala i da ju je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović otpratila, ali da ona nju i dalje prati. 

EKSKLUZIVNE FOTKE - STANIJA KUPILA NJIVU! Planira da započne NOVI BIZNIS - pokazala nam je gde će SADA ŽIVETI! Ide VAN BEOGRADA (FOTO)

Da li ti je Ceca zamerila što si javno rekla da te je razočarala?

Pitajte Cecu zašto me je blokirala na Instagramu. Odgovorila bih na to, ali gospođa Ceca Ražnatović me je blokirala, pa sam shvatila da nemam potrebe da objašnjavam. Pitali su me ko me je razočarao na estradi pa sam rekla da je to ona, a da su me pitali ko me je razočarao u životu, ona bi mi bila na hiljaditom mestu, ma ne bih ni pomislila na nju - rekla je Kija.

NAVIKAVAM SE NA... Nakon izlaska iz "Zadruge" Luna se JAVNO OBRATILA, u ovakvom izdanju je nikad niste videli, imala je samo ovo da kaže! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Da je nisi ogovarala, pa joj je neko preneo?

- Ne, nikad je nisam ogovarala, niti njenu decu, nešto sam javno rekla i u tom grmu leži zec. Anastasija me otpratila, a ja nju i dalje pratim. Zapravo, prvo me je blokirala, pa me odblokirala da bi ispalo da se ne pratimo. Jako mi je to smešno. Imam 31 godinu, brinem se o tome kako ću da stvaram porodicu, platim račune, a ne o tome ko koga prati - objasnila je Kockareva.

Foto: printscreen instagram/kijakockar




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija