• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

04.07.2020

22:38

HALIDU MUSLIMOVIĆU SE SUDI ZBOG OPTUŽBI DA JE PRETUKAO LJUBAVNICU! Ročište TRAJALO SEDAM MINUTA, pevač zahtevao novog veštaka, a evo šta je bilo sa Sonjom!

Estrada

HALIDU MUSLIMOVIĆU SE SUDI ZBOG OPTUŽBI DA JE PRETUKAO LJUBAVNICU! Ročište TRAJALO SEDAM MINUTA, pevač zahtevao novog veštaka, a evo šta je bilo sa Sonjom!

Podeli vest

Suđenje se nastavlja!

Pevaču Halidu Muslimoviću nastavljeno je suđenje zbog optužbe da je u julu 2018. navodno pretukao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić. Suđenje je održano u banjalučkom Osnovnom sudu, a trajalo je svega 7 minuta, pišu domaći mediji.

Halid Muslimović je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat tražio je da se pozove novi veštak, dr Đorđe Alintijević iz Beograda, s obzirom na to da je prethodni stručnjak Željko Karan odbio Muslimovićev poziv da učestvuje u procesu.

Foto: Printscreen You Tube/ Grand Magazin Tv Grand

NOVI SKANDAL! Tanja Savić PONOVO U POLICIJI, mora da da IZJAVU o ovome - KAKAV ŠOK!

Međutim, tom predlogu usprotivila se tužiteljka Sanja Tadić Stojisavljević, smatrajući da je to odugovlačenje postupka, ali je sudija Zoran Milojica usvojio predlog Halidove odbrane i dao im rok od 30 dana da novi veštak pošalje svoje stručno mišljenje. Suđenje je trajalo samo sedam minuta.

Sonja Bašić nije mogla da dođe iz Australije zbog koronavirusa, ali je rekla da je ništa neće sprečiti da prisustvuje sledećem ročištu.

Foto: Zoran Sinko

RADA MANOJLOVIĆ IDE NA OPERACIJU? Pevačica STREPI zbog ovoga, odlučila se na DRASTIČAN POTEZ! UOPŠTE NIJE NAIVNO!

- Nemam sumnju u to da će pravda da pobedi u ovom slučaju. Sigurna sam da hoće! Halid može da odugovlači sa suđenjem koliko hoće, ali kad tad će biti osuđen. Ono što imam da poručim jeste da ću doći na sledeće ročište. Kad god da bude zakazano, Sonja Bašić dolazi i neće me sprečiti nikakva korona u tome - rekla je Sonja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija