• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2020

20:54

NEĆU MOĆI U OČI DA JE POGLEDAM, PRIHVATAM SVE USLOVE RAZVODA! Janjuš MANJI OD MAKOVOG ZRNA, sa knedlom u grlu progovorio o Eni i Kruni!

Estrada

NEĆU MOĆI U OČI DA JE POGLEDAM, PRIHVATAM SVE USLOVE RAZVODA! Janjuš MANJI OD MAKOVOG ZRNA, sa knedlom u grlu progovorio o Eni i Kruni!

Podeli vest

Teško mu je.

Marko Janjušević Janjuš je javno prevario suprugu Enu sa Majom Marinković zbog čega govori da se neizmerno kaje, ali da ne može da pobegne iz zadrugarkinih "kandži!"

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još 4 DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

Tokom današnje emisije "Pretres nedelje" Janjuš je otkrio da se plaši da pogleda suprugu u oči.

- Da li u tebi vlada strah jer ne možeš ženu u oči da pogledaš? - pitao je voditelj.

- Da. Ne znam šta ću uopšte. Ne smišljam ništa, reći ću sve kako jeste, pa makar bilo kako ne treba, tako će biti. Nemam ja s*ks sa Majom non-stop, objasniću ženi šta i kako, reći ću kako jeste. Koliko god da je ona mene volela, najviše na svetu, nema oprosta, nema od toga ništa, znam kakva je ona, nije iz tog sveta, sve ju je pogodilo. Pogodio ju je prvo ulazak. Prihvatiću sve što bude zahtevala oko razvoda, neću da se bunim. Za nju ne postoji drugi muškarac, za nju sam postojao samo ja. Kad bi znao da me ona i Kruna čekaju sad, ja ne bih mogao da izađem, nije to tako lako - ispričao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink printscreen

LUMUZINA OD POLA MILIONA EVRA! Brenin sin uživa u LUKSUZU, evo kakvu je MAŠINU sebi priuštio!

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija