• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

12:44

VOŽNJA OKO SLAVIJE POPUT BEOGRADSKOG FANTOMA: Željko Mitrović pokazao kako turbo mlaznice funkcionišu u svakodnevnom saobraćaju!

Estrada

VOŽNJA OKO SLAVIJE POPUT BEOGRADSKOG FANTOMA: Željko Mitrović pokazao kako turbo mlaznice funkcionišu u svakodnevnom saobraćaju!

Podeli vest

Ovo može samo on!

Vlasnik “Pink Media Group” Željko Mirović, kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova i inovacija, predstavio je nedavno jedan od desetak patenata koje je planirao za ovo leto: turbo mlaznice za skejt, rolere i bicikl. Željkov patent, koji predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole ekstremne sportove i adrenalin, primećen je i na svetskom nivou, te će se turbo mlaznice naći u slobodnoj prodaji u čuvenoj londonskoj robnoj kući “Selfridges” od 1. oktobra, dok će se od novembra prodavati u Parizu i Njujorku.

OGLASILA SE IZBAČENA! Momak joj u Zadruzi, a ona drugom MUŠKARCU PRIREDILA ovo čim je UKLJUČILA TELEFON!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jun 29, 2020 at 8:39am PDT

Ovaj patent izazvao je i veliko interesovanje Željkovih pratilaca na društvenim mrežama, koji su mogli da prate ceo proces: od nastanka patenta, priprema za testiranje, pa sve do samog testiranja na kopnu i u vazduhu, uz pomoć pokretne hidraulične platforme za parasejling, koja je takođe Željkov patent.

(FOTO) ĐANIJEVA SLAĐA SE SKINULA I ZAPALILA INTERNET! A komentari samo PLJUŠTE...

Iako su bili oduševljeni rezultatima testiranja, mnogi korisnici društvenih mrža zapitali su se kako turbo mlaznice mogu da se primene u svakdnevnom životu i da li je to uopšte moguće. S obzirom na to da Željko osluškuje želje svojih pratilaca, odlučio je da im pokaže kako turbo mlaznice funkcionišu u normalnom saobraćaju. U noći između subote i nedelje, negde pred zoru, Željko je na Slaviji snimao promotivni video za londonski “Selfridges” i tom prilikom pokazao kako izgleda vožnja skejta sa turbo mlaznicama u svakodnevnim uslovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jun 28, 2020 at 7:26am PDT

Posle velike polemike na društvenim mrežama, odnosno brojnih pitanja kako se mlaznice zapravo mogu koristiti u običnom životu i saobraćaju. Mi smo snimili klip, koji će služiti pre svega u promoivnse svrhe za londonski “Selfridges”, koji će turbo mlaznice prodavati eksluzivno 30 dana, počevši od 1. oktobra, a onda i širom sveta. Ali ono što je najvažnije, taj klip pokazuje kako najnormalnije i najbezbednije , bez soro bilo kakve zaštitne opreme, se turbo mlaznice mogu upotrebljavati u svakodnevnom životu i saobraćaju, kao trotineti sa električnim pogonom. Želim ovom prilikom da se zahvalim profesorima, asistentima inženjerima sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji su pre svega imali poverenje da neke od ovih mojih ideja imaju smisla, a zatim i na velikom trudu da se svi ovi projekti realizuju – rekao je Željko.

(VIDEO) OTAC MU JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, A MAJKA GA JE NAPUSTILA! Mensur je imao TRAGIČAN ŽIVOT, a sada je izneo još JEDAN DETALJ koji je krio!

Kao što je najavljeno, turbo mlaznice su samo jedan u nizu projekata koje će Željko predstaviti tokom ovog leta. Željko uveliko radi na novom patentu – letećem automobilu (flying car), koji je najavio već za 1. avgust, dok će probnu vožnju iznad Beograda izvršiti u periodu od 1. do 7. avgusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jul 6, 2020 at 9:02am PDT

Sad nas čeka niz projekata, evo ja sam lično u pripremama, morao sam da smršam 15 kilograma jer sam za avgust najavio vožnju našim letećim automobilom, a ja sam probni pilot. Tih 15 kilograma mi je omogućilo da imam 5 minuta više autonomije u vazduhu. Zapravo svaka tri izgubljena kilograma su jedan minut višeenergetske autonomije u vazduhu, tako da ću sada moći pet dodatnih minuta da ostanem u vazduhu. Sve ide po planu, kao što sam rekao, di-džej Žeks preleće Beograd u avgustu – kaže Željko.

Željko je video na kom vozi skejt sa turbo mlaznicama objavio i na vom Instagram profilu, koji broji više od 112.000 pregleda i gotovo 500 komentara. Nama ostaje da vidimo koje će još patente Željko predstaviti do kraja leta, ali i kako će proći test vožnja letećeg automobile kojim će upravljati upravo di-džej Žeks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija