• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2020

18:55

SLAVICA ĆUKTERAŠ I MILICA TODOROVIĆ PONOVO ZAVRŠILE U KOVID AMBULANTI! Pevačice su bile u samoizolaciji, a sada...! (FOTO)

Estrada

SLAVICA ĆUKTERAŠ I MILICA TODOROVIĆ PONOVO ZAVRŠILE U KOVID AMBULANTI! Pevačice su bile u samoizolaciji, a sada...! (FOTO)

Podeli vest

Ponovno testiranje.

Koleginice Milica Todorović i Slavica Ćukteraš su otkrile da su pozitivne na koronavirus. Najpre je korona potvrđena Slavici, a odmah nakon nje se testirala i Milica, jer su njih dve bile u kontaktu i družile se nekoliko dana pre toga.

Draganu Mitar sačekao PAKAO nakon "Zadruge" - otkrila da li JE IZGUBILA STARATELJSTVO nad sinom, pa progovorila o susretu sa Sinišom!

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial,cukterasslavica

Pevačice su bile dve nedelje u samoizolaciji, a danas su Milica i Slavica ponovo uradile test na koronu, a fotografiju sa mesta gde su se testirale su objavile na Instagram storiju.

- Poslednja provera - napisala je Milica na Instagramu.

Da li je test pozitivan ili negativan još uvek je nepoznato, ali pevačice će svoje pratioce obavestiti uskoro o tome.

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

STANIJA SE OGLASILA IZ BOLNICE - O KORONI! Napravila skandal u ordinaciji - vadila je krv, a onda se desilo... ŠOK (FOTO)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija