• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

15:56

MITROVIĆI NAPUSTILI SRBIJU! Željko, Milica i deca otišli na PRELEPU DESTINACIJU - Sve ću ovo ja da napravim na DUNAVU (FOTO/VIDEO)

Estrada

MITROVIĆI NAPUSTILI SRBIJU! Željko, Milica i deca otišli na PRELEPU DESTINACIJU - Sve ću ovo ja da napravim na DUNAVU (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zasluženi odmor

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, njegova supruga Milica i ćerke napustili su Srbiju i otišli na prelepu destinaciju.

Milica i Željko Mitrović u CVETU MLADOSTI! ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA - komentari PLJUŠTE, ovo je apsolutni HIT!

Velika šefica Milica podelila je porodični selfi iz aviona, a zatim na Instagram okačila snimke sa destinacije na kojoj su trenutno.

Ona je želela da ostane misteriozna, pa je samo snimila palme i pogled na grad, a Željko je objavio selfi i napisao:

"KAKO JE MOGUĆE DA..." Željko Mitrović se oglasio o KORONAVIRUSU - evo kakvo je stanje kod njega! Čelnik Pinka objavio... (FOTO)

- Ovo ću ja sve da napravim na Dunavu - napisao je vlasnik Pinka. Kako uživaju pogledajte u galeriji i na snimku ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo ću ja sve da napravim na Dunavu!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jul 16, 2020 at 9:14am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Jul 16, 2020 at 9:27am PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Starleta

pre 3 godine

Hobitu, hoće li i tebe da povedu sa sobom kada budu otišli zauvek?

MALI PERICA

pre 3 godine

imas kintu privatan avion divnu porodicu svaka ti cast sta ti treba da se brukas i podrigujes kao imas lek za koronu. smesno. . uzivaj u zivotu. jednom sam procitao "iskoristi zivot jel on ce tebe Sigurno iskoristiti" ja ti zavidim. . i divim ti se. srecno.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija