• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

18.07.2020

16:45

POLICIJA GA IZVLAČILA IZ KOLA?! SVI DETALJI HAPŠENJA BRANKA VIDAKOVIĆA! Evo šta je sve PRONAĐENO kod poznatog glumca!

Estrada

POLICIJA GA IZVLAČILA IZ KOLA?! SVI DETALJI HAPŠENJA BRANKA VIDAKOVIĆA! Evo šta je sve PRONAĐENO kod poznatog glumca!

Podeli vest

Glumcu je određen pritvor do 48 sati.

Glumac Branko Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog droge.

GLUMAC BANE VIDAKOVIĆ UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA HEROINA!

Policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazi heroin. On, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ulazi u automobil marke "Ford".

Foto: Printscreen You Tube

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. kreće naglo unazad i tom prilikom udara u drugo vozilo, nakon čega se zaustavlja. Pošto je odbio da otvori vrata od automobila policajac je slomio staklo na vratima i uspeo je da ga izvuče iz kola.

ODLUČILA JE DA ZAPOČNE SOLO KARIJERU, A ONDA JE SAMO NESTALA! Evo kako danas izgleda ZVEZDA GRANDA koju ste svi VOLELI! (FOTO)

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu stavio tri kesice sa oko deset grama heroina. Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, u kojoj se nalazilo više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Inspektor chist u zasluzenoj i

pre 3 godine

Sve je moguce, ali kada u propratnom tekstu napisete da je u Djilasovoj stranci, onda tu nesto smrdi. Moguce je da se Bane drogira, ali to se ovde ne vidi. Mozda diluje? Mozda, ali... Ja sam ko zna koliko puta bio u drustvu osoba koji koriste opijate ili sam znao da se bave dilovanjem, ali nikada nisam sa drogom imao, ama bas nikakve veze. E, sada, posto nisam u Djilasovim strankama, sto ga ne volim, sto ga politicki "mrzim",... Mozda mi to pomaze sto nisam "pao". To su vec odavno provaljene policijske fore, koje smo koristili, dok sam ja radio u tim odeljenjima za suzbijanje....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija