• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2020

15:44

APSOLUTNI HIT! Dušica Jakovljević otišla na letovanje i "ULOVILA" MESIJA I SUAREZA, pa otkrila da je ovo bila najveća želja njenog sina!

Estrada

APSOLUTNI HIT! Dušica Jakovljević otišla na letovanje i "ULOVILA" MESIJA I SUAREZA, pa otkrila da je ovo bila najveća želja njenog sina!

Podeli vest

Svetske zvezde nisu uspele da pobegnu voditeljkinom oštrom oku.

Voditeljka najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge" Dušica Jakovljević je rešila da sebi da oduška nakon završetka rijalitija i trenutno uživa na istom mestu gde i svetske zvezde - kapiten Barselone Lionel Mesi, kao i njegov saigrač iz tima Luis Suarez, koje je danas srela na Ibici!

DEVOJKA IZ NARODA! Zavirite u dom Jelene Pešić, KUĆA NA DVA SPRATA, DVA DNEVNA BORAVKA! Ova soba ima za nju posebno značenje, evo i zbog čega! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Jul 25, 2020 at 6:12am PDT

GAGIJA ĐOGANIJA NIKADA NISTE VIDELI OVAKVOG! Denser se RAZNEŽIO, pa priznao šta je naučio od Lune! (FOTO)

 

Dušica je prethodnih dana uživala u Barseloni, a onda se uputila na Ibicu gde ju je odmah po dolasku sačekalo iznenađenje koje je brže-bolje snimila i podelila s pratiocima na Instagramu.

- Ovo je Mesi, u žutom šortsu, sto posto! Je l' da?! - pitala se Dušica u jednom od snimaka koje je podelila s pratiocima na Instagramu.

Pevačica je tokom današnjeg ukuljučenja u emisiju "Premijera - vikend specijal" otkrila kako joj Mesi izgleda uživo, ali i da je najveća želja njenog sina da upozna ovu zvezdu.  

- Nikako nije drugačiji, ja nemam te fascinacije tim svetskim zvezdama, ali je bilo interesantno, vozač mi je rekao da su Suarez i Mesi ispred nas u kolima, bilo je to simpatično iskustvo. Sin mi je rekao da ceo život želi da vidi Mesija negde, a ja odem u Barselonu i to se desi - ispričala je voditeljka kroz smeh. 

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija