• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2020

22:19

CECA OBJAVILA FOTKU SA ARKANOM DOK SU BILI U CVETU MLADOSTI! Ona obukla PROVIDNU elegantnu haljinu, svi pogledi uprti u njih! (FOTO)

Estrada

CECA OBJAVILA FOTKU SA ARKANOM DOK SU BILI U CVETU MLADOSTI! Ona obukla PROVIDNU elegantnu haljinu, svi pogledi uprti u njih! (FOTO)

Podeli vest

Ovo će sve raznežiti.

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović živi u vili na Dedinju sa svojom decom, Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem, a pre godinu dana u njihov dom je stigla i snajka Bogdana Ražnatović i pre nekoliko nedelja unuk Željko. 

ĐILKOŠ IZ BRUSA, GLUMI DON ŽUANA! Kristijan Golubović pred ULAZAK U "Zadrugu 4"... ZARATIO sa zadrugarima, sve ih je OCRNIO!

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

"BOLJE NEKA PRESTANE DA VARA PARTNERA..." Ana Korać BRUTALNO UZVRATILA Andreani - Ima veliki NOS, mora svuda da NJUŠI!

Ceca je upoznala Željka Ražnatovića Arkana 1993. godine i tada su započeli zajednički život. Nakon njegove smrti nije želela da traži muškarca za sebe i ostala je sama. Pevačicu su sada obuzele emocije, te je objavila fotku kada su ona i Arkan bili u cvetu mladosti i zaljubljeni. 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pero Srbin

pre 3 godine

Pardon ONA bila u cvetu mladosti On kao da joj je otac na ovoj slici

Marko Markovic

pre 3 godine

Napravio od seljancice damu kad bi se sad onako obukla nikad.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija