• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.08.2020

09:54

PREŽIVEO JE GOLGOTU! Dejan Milićević se 20 dana borio sa KORONOM - Iz borbe je izašao kao POBEDNIK, ali plaća CEH!

Estrada

PREŽIVEO JE GOLGOTU! Dejan Milićević se 20 dana borio sa KORONOM - Iz borbe je izašao kao POBEDNIK, ali plaća CEH!

Podeli vest

Nije mu lako!

Dejan Milićević uspešno se oporavlja nakon što je pobedio bitku sa virusom covid-19, a otkrio je kroz šta je sve prošao.

VRATILA IH NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Marija Kulić pozvala Pink i ZAPRETILA Miljani pa oplela po Janjušu - Nastao muk!

Dejan je srećan što je virus pobedio, pa se uahvalio i doktorima koji su mu pomogli.

Foto: printscreen

"Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu", rekao je Dejan, pa dodao:

KOMŠIJE MIKIJA MEĆAVE STRAHUJU! Nakon što je pevač napustio bolnicu, njegova okolina STREPI da se ne ZARAZI! (FOTO)

"Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja."

Foto: Instagram/Dejan Milićević

"Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo", zaključio je Dejan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija