• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

04.08.2020

16:42

SULEJMAN SE NAMERAČIO DA KUPI BOJANIĆEVU VILU NA MORU! Miloš RAZMIŠLJAO O PRODAJI, evo šta je na kraju ODLUČIO!

Estrada

SULEJMAN SE NAMERAČIO DA KUPI BOJANIĆEVU VILU NA MORU! Miloš RAZMIŠLJAO O PRODAJI, evo šta je na kraju ODLUČIO!

Podeli vest

Glumac uskoro snima film u Crnoj gori!

Vila Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju oduvek je bila atraktivna za mnoge domaće i strane kupce, koji su pevaču nudili milione, a odnedavno je za tu nekretninu zainteresovan i Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije, iliti Halit Ergenč! Kako se uveliko šuška, umetnik ima nameru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima. On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra.

LJUBAVNICA I ŽENA OTIŠLE U ZABORAV! Janjuš u klubu BULJIO u zadnicu GASTOZOVE BIVŠE - Na kraju joj PRIŠAO, ŠOK!

Foto: Printscreen You Tube

Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, što se Sulejmanovim agentima posebno dopalo. Oni su glumcu pokazali fotografije nekretnine, a on je zaključio da bi mu tako nešto dobro došlo i za letovanje, s obzirom na to da bi u Crnoj Gori imao veći mir i slobodu nego u Turskoj, gde ga paparaci neprestano prate.

NE UME SA SILIKONIMA! Usred lajva joj IZLETELE GRUDI- NIJE IMALA BRUS, svi su videli KAKO IH VRAĆA ispod haljine! ŠOK! (FOTO)

S obzirom na sve ovo, pitanje je trenutka kada će neko od njegovih ljudi da pokuca Milošu na vrata sa adekvatnom ponudom, otkriva izvor. 

Foto: printscreen

- Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio pre 30.godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želeo odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću - kaže Bojanić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija