• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2020

22:28

SKANDAL UŽIVO! Andreana Čekić isprozivala RIJALITI PEVAČE, Milošević joj ODBRUSIO - Je l' ti to MENI?! Umešali i KIJU! BOMBA

Estrada

SKANDAL UŽIVO! Andreana Čekić isprozivala RIJALITI PEVAČE, Milošević joj ODBRUSIO - Je l' ti to MENI?! Umešali i KIJU! BOMBA

Podeli vest

Niko se ovome nije nadao

Andreana Čekić, Kristina Kija Kockar, Milan Miloševć i reper Korona Getoven su večerašnji gosti voditelja Ognjena Amidžića u poslednjoj emisiji "Amidži šou" koja se emituje u ovoj sezoni. 

KAKVA ZGODNICA! Bogdana Ražnatović se PORODILA PRE DVA MESECA , a sada je POZIRALA u kupaćem, Auuu lepote! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

POSLEDNJI PUT! Sa Pinka NAJAVILI - GOTOVO JE za ovu sezonu! Za SAT VREMENA počinje i više NEĆE BITI do daljnjeg (VIDEO)

Prva tema koja je došla na komentarisanje i koja je digla veliku prašinu je komentar Andreane Čekić da devojke niskog morala ne treba da se bave pevanjem, ciljajući na rijaliti učesnice, između ostalih i na Anu Korać. 

- Ljudi koji nemaju talenat za muziku, ne treba da pevaju. Lekar ne može da leči, a nije doktor. To sam rekla i stojim iza toga. Moram da branim svoje kolege i stojim iza toga ko ima talenat. Smeta mi što svako izađe iz "Zadruge", hajde sad da pevamo - objasnila je Andreana. 

Foto: instagram/ana_korac/andreanacekic

- Čekaj, je l' to ona mene prozvala - pitao se Milošević. 

- Tebe nisam prozvala, ti si mnogo pozitivan. Mnogi su me pitali da li mislim na Kiju Kockar. Ne, ne mislim na nju. Kija ima svoje kvalitete, ona svoje emocije pokazuje kroz pesme i i dalje mislim da Ana Korać ne zna da peva - objasnila je Čekićeva. 

Andreana je htela da kaže da te devojke ne snimaju te pesme zbog muzike, nego da bi tim stvarima sebi digle cenu za druge stvari - dodala je Kija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija