• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

23:27

HITNO HOSPITALIZOVANA SLAVICA ĆUKTERAŠ! Pobedila KORONU, a onda je USLEDIO OBRT! Problem sa...

Estrada

HITNO HOSPITALIZOVANA SLAVICA ĆUKTERAŠ! Pobedila KORONU, a onda je USLEDIO OBRT! Problem sa...

Podeli vest

Pogoršalo joj se stanje!

Pevačica Slavica Ćukteraš danas je hospitalizovana zbog pogoršanja zdravstvene situacije, nakon što je pre dve nedelje podelila sa svima da je pobedila korona virus.

OGLASILA SE KARLEUŠA NAKON SMRTI ISIDORE BJELICE: Putuj draga, ostavila si neizbrisiv trag... (FOTO)

- Hvala puno divnom osoblju, koje me hospitalizovalo! Hvala i Vama svima koji pitate za moje zdravlje - napisala je kratko Slavica na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen You Tube

Pevačica je ponovo dobila povišenu temperaturu, a sa pratiocima je podelila i sliku iz bolničkog kreveta. Slavica je "zaradila" gnojnu anginu, a usledile su mnogobrojne poruke podrške sa željama da pregura i ovaj zdravstveni problem.

MILJANA NAŠLA DEČKA PEVAČA? Otišli na ručak zajedno - ŠOK, I ON ULAZI U ZADRUGU 4! Pojavljivao se na PINKU!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija