• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

14:33

OD PEVANJA HLEBA NEMA! SMEH JE LEK U TEŠKIM VREMENIMA! Kaja Ostojić rešila da PROMENI PROFESIJU! Evo o čemu se RADI

Estrada

OD PEVANJA HLEBA NEMA! SMEH JE LEK U TEŠKIM VREMENIMA! Kaja Ostojić rešila da PROMENI PROFESIJU! Evo o čemu se RADI

Podeli vest

Kaja Ostojić požalila se fanovima na Instagramu da pevači ne zarađuju kao pre jer su im svi nastupi otkazani, te je odlučila da pronađe sebi novi posao, pa je fanovima otkrila da će baviti društvenim mrežama ubuduće

 - Od pevanja 'leba nema, kao što sami znate i vidite ova korona je jako loše uticala na nas pevače između ostalih. Mislim da ću da se posvetim u narednom periodu malo društvenim mrežama, gde ću da delim s vama svoju svakodnevnu rutinu i da se postaram da se što više smejemo, jer smeh je lek u ovim teškim vremenima -  rekla je pevačica na Instagramu, pa dodala:

(FOTO) ĆERKA ACE PEJOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA! Ne zanima je ESTRADA, a evo kako IZGLEDA

"Ja sam nekako pre za dobar humoristički sadržaj nego za šokantan. Dosta nam je negative i horora. Inače, razmišljam da i sama počnem da plasiram neki interesantan i koristan sadržaj ovde jer mislim da je malo previše i "savršenih" ljudi i "savršenih" života."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija