• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

07.08.2020

09:17

(FOTO) MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM, BILA JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH PEVAČICA! Imala je NAJVEĆI HIT,  a danas je mnogi NE PREPOZNAJU ZBOG OVOGA!

Estrada

(FOTO) MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM, BILA JEDNA OD NAJPOŽELJNIJIH PEVAČICA! Imala je NAJVEĆI HIT, a danas je mnogi NE PREPOZNAJU ZBOG OVOGA!

Podeli vest

Srpska folk pevačica Jasna Milenković Jami započela je pevačku karijeru devedesetih godina prošlog veka. Ova pevačica važila je za jednu od najpoželjnijih i njenom lepotom su bili inspirisani mnogi muškarci

Međutim, pre nekoliko godina Jami je rešila da se podvgrne raznim estetskim intervencijama na licu, te danas, kako mnogi kažu, ne liči na sebe.

CECIN NAJVEĆI HIT JE TREBALA DA SNIMI OVA PEVAČICA! Ovu pesmu SVI ZNATE, a nikada ne biste pogodili kojoj muzičkoj zvezdi je bila NAMENJENA!

Jamino lice je vidno drugačije, osim što su joj obrazi puniji , čini se da je Jami i zatezala kapke.

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, pevačica tvrdi da nije imala nikakvu operaciju na licu, čak nije ni ubrizgavala botoks.

Foto: printscreen

- To što ja vodim računa o sebi i što ne želim da prirodno starim, to je moj izbor. Nisam stavljala botoks, ne volim ga, samo hijaluron. Zašto je problem da se kaže uradila sam to i to, ako se vidi? – Nemam ja problem s tim - rekla je Jami nedavno za domaće medije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 3 godine

Steta je sto ne vidi koliko joj lose stoji hujaluron...bolje je nemati nista nego onako izgledati

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija