• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

10.08.2020

10:19

TANJIN MUŽ NIJE BIO ZA PRIMER! Njena koleginica OTKRILA KAKO JU JE MUVAO - ''Nisam bila jedina kojoj je prišao!'' ŠOK!

Estrada

TANJIN MUŽ NIJE BIO ZA PRIMER! Njena koleginica OTKRILA KAKO JU JE MUVAO - ''Nisam bila jedina kojoj je prišao!'' ŠOK!

Podeli vest

Unosio joj se u lice!

Marijana Simonović poznatija je javnosti pod imenom Mari Jana. Mnogi je znaju kao pevačicu, a Marijana je nedavno postala vlasnica lanca kozmetičkih salona, ali to joj nije primarni posao, ono u čemu zaista uživa jeste pevanje.

TANJA SAVIĆ SE DEFINITIVNO RAZVODI! Pevačica OGORČENA na supruga zbog SEBIČNOSTI, pokušava na sve načine da VRATI DECU U SRBIJU!

Foto: Printscreen You Tube

Ne krije da potiče iz imućne porodice, te da su roditelji ti koji sve snove, i da je ovo samo njena ambicija, jer kako kaže želi kada dođe u salon lepote, da ima sve na jednom mestu kako ne bi morala da menja lokacije.

PET DANA NISAM ČULA NJIHOV GLAS! Tanja Savić ČEZNE ZA SINOVIMA, POTPUNO NEMOĆNA! BLOKIRAJU JOJ POZIVE, evo šta se dešava! (FOTO)

- Dugo se bavim pevanjem, volim svoj posao. Naravno kao mlađa koleginica počela sam kao radna pevačica i pevala sam sa mnogim javnim ličnostima.

Foto: facebook printscreen

Bilo je raznih nepristojnih ponuda na početku i od vlasnika klubova i od svih kolega. Nećete verovati samo me jedan nije muvao, a to je Mile Kitić, za njega kažu šmeker, švaler ali kao što rekoh, on jedini nije ništa pokušao - rekla je Marijana i otkrila sa kim je nedavno imala neprijatnu situaciju. Naime, njoj se udvarao muž Tanje Savić.

BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA! Silvija je zbog LJUBAVI odustala od KARIJERE - Evo kako danas IZGLEDAJU ONA I NJEN MUŽ!

- Imala sam jednu neprijatnu situaciju sa mužem Tanje Savić. Radila sam neko slavlje gde je bio on, i naravno malo više je popio i zaneo se. Počeo je da me muva, unosio mi se u facu i bilo je jako neprijatno. Haos je ispao to veče, završilo se ne baš tako dobro, smatram da on nije dobar čovek za nju.

Foto: Printscreen You Tube

Ja nisam prva koju je muvao i kojoj se nabacivao. Čula sam još dosta nekih priča i zato kažem da on nije za nju! Srela sam se Tanjom nakon toga, radile smo neku tezgu zajedno, naravno znala je za to i šta bi mi žena rekla. Slegnula je ramenima i rekla izvini za onu situaciju. Mi smo u okej odnosima, ali smatram da on nije za Tanju - rekla je Marijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59