• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

10.08.2020

18:43

Pevačica PROŠLA PAKAO zbog dece, BORILA SE KAO LAVICA, JEDVA OSTALA ŽIVA, a evo šta je poručila Tanji Savić!

Estrada

Pevačica PROŠLA PAKAO zbog dece, BORILA SE KAO LAVICA, JEDVA OSTALA ŽIVA, a evo šta je poručila Tanji Savić!

Podeli vest

Da se naježiš

Pevačica Tanja Savić je ogorčena na svog supruga Dušana Jovančevića jer je odveo njihove sinove za Australiju i sada joj je uskraćena mogućnost da ih vidi. Tanja ih je ranije viđala putem skajpa, a sada ni to ne može, te svaki put kad ih pozove oni joj odbiju poziv ili je blokiraju.

PET DANA NISAM ČULA NJIHOV GLAS! Tanja Savić ČEZNE ZA SINOVIMA, POTPUNO NEMOĆNA! BLOKIRAJU JOJ POZIVE, evo šta se dešava! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

Pevačica je o svemu obavestila nadležne institucije u Srbiji, ali i u Australiji, a podršku dobija sa svih strana.

Njena koleginica, Maja Nikolić prošla je kroz gotovo identičan pakao, pa ju je posavetovala.

TANJA SAVIĆ SE DEFINITIVNO RAZVODI! Pevačica OGORČENA na supruga zbog SEBIČNOSTI, pokušava na sve načine da VRATI DECU U SRBIJU!

- Čula sam šta se dešava Tanji. Ona mora da reaguje što pre, da se obrati vlastima. Ja sam sigurna da će joj naše vlasti izaći u susret i pomoći joj koliko su u mogućnosti. Ja sam šest godina proživljavala pakao, bila sam uporna, borila sam se kao lavica, jedva sam živa ostala i sada sam ja jedini staratelj mojoj deci, a otac može da ih gleda jednom mesečno i to u centru za socijalni rad - rekla je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#grandtv #music #tv #show #slikadana #bestoftheday #rtvpink #showtime #muzika #zivot #ljubav

Објава коју дели Maja Nikolic Official (@majanikolic_official) дана 15. Јул 2020. у 5:18 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija