• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story, Informer.rs

10.08.2020

22:47

GODINAMA ŽIVI U AGONIJI! Tanja Savić priznala da je MORALA DA SE UDA I ZAPOSTAVI KARIJERU! Šok detalji!

Estrada

GODINAMA ŽIVI U AGONIJI! Tanja Savić priznala da je MORALA DA SE UDA I ZAPOSTAVI KARIJERU! Šok detalji!

Podeli vest

Birala je između porodice i muzike

Pevačica Tanja Savić već duže vreme ćuti o problemima koje ima sa suprugom Dušanom zbog dece. Ona je sada zabrinula mnoge iznevši detalje privatnog života o kom je veoma malo govorila.

Naime, pevačica sinove Maksima i Đorđa nije videla od aprila, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju navodno zbog situacije s pandemijom koornavirus, a od pre nekoliko dana onemogućio joj je svaki kontakt s njima. Vest o tome pročitajte ovde.

PALA KAO POKOŠENA! Matora ODVALILA GLAVOM O BETON na Sanjinom rođendanu, ona TRČALA OKO NJE! HAOS! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

KARIĆ UZVRAĆA UDARAC! Nakon što ga je Miljana nazvala "MATOROM DRTINOM" on joj ovako ZAPUŠIO USTA! HIT! (FOTO)

Tanja je sa Dušanom počela da se zabavlja 2009. godine, a od tada ih prate mnoge skandalozne priče. Njih dvoje venčali su se 2011. godine, a upoznali 2006, kada je pevačica bila zauzeta. Razlog najvećih svađa je prema pisanjima medija, to što je Tanja želela da živi u Srbiji, za razliku od njenog supruga, koji je zamislio da to bude Australija.

Jednom prilikom pevačica je govorila o svom mužu i čime ju je osvojio:

- Plavetnilo njegovih očiju oduzima dah. Osim toga, neposredan je, umiljat, prava je maza. Obožavam to kod njega i zovem ga bebica. Jednostavno, on je taj, sav mi je nežan i sladak -govorila je ona, dok je on za nju pričao da je posebna.

Foto: TV Pink printscreen

Nakon udaje za Dušana Jovančevića, Tanjina muzička karijera je izvesno vreme bila na pauzi, a u izjavi koju je pre tri godine dala za domaće medije, pevačica je istakla da je morala da se uda, ali je iz njenih reči moglo da se zaključi da je suprug nagovara da se trajno presele u Australiju.

- Mišljenja su različita, ali jednostavano sam morala da se udam, morala sam da rodim decu, i mislim da je to bilo baš pravo vreme. Sa 25 godina sam rodila svog prvog sina, mislim da kad je čovek mlad, može da se ostvari lakše u ulozi roditelja, prosto ne znam da li bih sada imala živaca. Mora jedna strana da trpi - da li porodica ili karijera, tako da sam ja izabrala da karijera trpi. Malo se dvoumim po pitanju karijere i porodice, baš sam na nekoj lestvici… Previše sam vezana za svoju porodicu, previše sam emotivna, deca traže majku, a ja svaki put kad odem na nastup kažem sebi ‘zašto nisam ovo vreme provela sa decom - otvorena je bila pevačica, koja je potom i otkrila da je suprug nagovara da se vrate u Australiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Strava

pre 3 godine

E moja glup*co, dao ti bog i svakako ne tvoja pamet, da zivis u normalnoj zemlji, a ti bas zapela da izigravas "karijeru" pevaljke u Srbiji, pa se jos cudis sto tvom muzu to ne pada na pamet! Pride hoces i decu da VRATIS u ovaj glib!!! Da mi je malo tvoj mozak, da se, sto kaze narod, odmorim!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija