• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

11.08.2020

07:40

Tanja Savić PRIJAVILA MUŽA ZA OTMICU SINOVA! Preti mu KAZNA OD 30 GODINA ZATVORA! ĆUTALA JE ČETIRI GODINE, a sada je krenula u BORBU ZA STARATELJSTVO!

Estrada

Tanja Savić PRIJAVILA MUŽA ZA OTMICU SINOVA! Preti mu KAZNA OD 30 GODINA ZATVORA! ĆUTALA JE ČETIRI GODINE, a sada je krenula u BORBU ZA STARATELJSTVO!

Podeli vest

Dušan će morati da plati 25.000 dolara jer je oteo decu od majke

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa! Jovančević bi zbog kidnapovanja dečaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora.

Kako Informer saznaje, pevačica je od maja pokušavala na miran način da reši spor sa mužem kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu.

GODINAMA ŽIVI U AGONIJI! Tanja Savić priznala da je MORALA DA SE UDA I ZAPOSTAVI KARIJERU! Šok detalji!

Foto: TV Pink printscreen

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik Informera blizak Tanji Savić.

Deca se školovala u Srbiji

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju decu u roku od nekoliko dana.Poblem je, kako navodi naš sagovornik, što su mališani njihovi državljani, a pevačica želi sa decom da živi u Srbiji. 

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje naš sagovornik.

Foto: printscreen instagram

Ćutala četiri meseca

Tanja Savić je za Informer potvrdila da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom decom:

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja zadržavajući suze.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali više za to ne mari:
- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

Savica Burmazović: Vratiće Tanji decu

Slavici Burmazović, kojoj je bivši suprug Ejup Sabri Jundžu oduzeo troje dece i odveo ih u Tursku, a zatim u Iran, pružila je Tanji podršku. Ona je uspela da vrati svoju decu nakon pune četiri godine, ali smatra da će se situacija kod pevačice mnogo brže rešiti:

- Saosećam se sa Tanjom jer znam kako joj je. Njoj su deca u Australiji i sigurna sam da će ih uskoro videti jer je ta zemlja uređena i pruža maksimalnu zaštitu ženama. Nisam se čula sa njom, ali ako joj treba moja pomoć i savet, rado ću joj dati - kaže Slavica za Informer.

 

Seka: Tanja, ne odustaj
 

Seka Aleksić je podržala Tanju Savić u najtežem momentu:
"Draga Tanja, ne odustaj! Kakav je to roditelj koji odvede decu od majke. Ti si sjajna majka, dobar čovek i uzor dobrote. Sramno je ono što si doživela", napisala je pevačica na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 3 godine

A kad psihoticna majka koja ima uput za lazu otme decu iznosi lazne optuzbe to je u Srbiji ok, ne kazem za Tanju ali ima dobro poznatih slucajeva

Luka Tony

pre 3 godine

Nema dela jer je uz njenu saglasnost decu odveo, a kasnija pamet ne prolazi naročito u situaciji da se zna gde su deca i da su Australijski drzavljana, kao i pitanje pandemije koja vlada svetom ako se postavi pitanje da je dala saglasnost ali na neko odredjeno vreme u cilju da ih vrati.

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija