• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2020

13:50

SEJAČI MRŽNJE! Nikolina Pišek PREŽIVELA PRAVI PAKAO, a sada ZAREŽALA, neće da ćuti... NIJEDNA ŽENA NE SME DA ISKUSI...! (FOTO)

Estrada

SEJAČI MRŽNJE! Nikolina Pišek PREŽIVELA PRAVI PAKAO, a sada ZAREŽALA, neće da ćuti... NIJEDNA ŽENA NE SME DA ISKUSI...! (FOTO)

Podeli vest

Nije znala šta ju je snašlo

Nikolina Pišek i njen suprug su doživeli pravi pakao na letovanju u Hrvatskoj kada su opljačkani i ostali bez stvari u vrednosti od 275 i 300 hiljada evra. Nakon drame koju su preživeli voditeljka se oglasila putem društvene mreže Instagram pa "pozdravila" i "hejtere" koji su je obasipali raznim komentarima.

(FOTO) MARIJA KARAN PODIGLA HALJINU! Kakav PRIZOR - svi su gledali SAMO U JEDNOBEZ KOMPLEKSA!

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Ćerke Željka Joksimovića je GRADSKA DEVOJKA, a sada GRLI KOZU, slika KRAVE, a tu je i VEPAR! (FOTO)

- Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan-danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana - poručila je Nikolina na Instagramu, pa nastavila:

Foto: printscreen instagram/nikolina_pisek

- A mogla sam samo klimnuti glavom i reći neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih - završila je voditeljka.

Foto: printscreen instagram/nikolina_pisek

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija