• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

22:43

TANJI SAVIĆ MUŽ UZEO NOVAC! Moli NADLEŽNE ORGANE DA REAGUJU! Danas je KONAČNO VIDELA SINOVE, evo šta su joj rekli!

Estrada

TANJI SAVIĆ MUŽ UZEO NOVAC! Moli NADLEŽNE ORGANE DA REAGUJU! Danas je KONAČNO VIDELA SINOVE, evo šta su joj rekli!

Podeli vest

Novi detalji isplivavaju!

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu, a sada je isplivala još jedna šokantna informacija koja dosad nije bila poznata javnosti.

''KIKIRIKI MAFIJA, MOGU DA TE KUPIM SA GAĆAMA'' Stanija UNIŠTILA Kristijana - Otkrila SVE TAJNE sa Farme! Haos u najavi!

Foto: TV Pink printscreen

Pored toga što je Tanja Savić prijavila muža policiji, jer ne može da se čuje sa decom koja su u Australiji, pevačica je prijavila i da joj je on uzeo novac, kako saznaje "Blic".

NUDILI SU MU FILMSKU ULOGU! Sani TRIK FX odbio da ode u LONDON I GLUMI OVOG STRANOG PEVAČA!

Tanja je danima očajna zbog cele situacije, te ne može da veruje na šta je sve Dušan spreman. Dušan Jovančević, pevačicin suprug, je u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. 

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Tanja je najavila i da planira da traži razvod braka od Dušana.

- Moram da se borim za svoju decu. Meni da je bilo dobro sa njim, ne bih se vratila u Srbiju. Davala sam mu šanse, ali više ne mogu. On je decu odveo bez mog znanja. Bili su kod mene za vikend, pa sam ih predala Dušanu, koji je rekao da će mi ih vratiti za Vaskrs. Ja sam farbala jaja, sve sam spremila i zvala ga u sredu, bio je nedostupan. Dva dana sam pokušavala da ga dobijem. Onda sam prijavila policiji - rekla je Savićeva ranije.

U emisiji Glamur je otkrila da se danas konačno čula sa sinovima:

"Srce mi je na mestu jer sam se danas čula sa njima, vidim da oni kriju, ne smeju da puste osmeh, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smem puno da pričam, sudski postupak je pokrenut. Ja sam donosila novac u kuću, živeli smo na kiriji, plaćala sam stan jer nije želeo da se bilo šta kupi u Srbiji. Prema deci je fenomenalan, ali je posesivan, ne voli da ja posvetim pažnju svojoj deci. Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice... Želim da prvo naše vlasti srede sve, ja želim što pre da vidim svoju decu. Mene pitaju kako 11 godina trpim, a ja samo želim dobro. Veliki je greh kada nekog voliš, daš srce i neko ti to uradi. Budite pametne žene, ne odustajte", zaključila je Savićeva.

ISTA MARIJA KULIĆ! Dok se Miljana bori sa KILAŽOM, njena sestra TIJANA je PRAVA BOMBA! Evo čime se bavi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija