• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

18:57

OGROMNI BAZEN, A TEK POGLED... Zavirite u LUKSUZNO IMANJE gde Sloboda Mićalović odmara ovog leta! Prava UŽIVANCIJA (FOTO)

Estrada

OGROMNI BAZEN, A TEK POGLED... Zavirite u LUKSUZNO IMANJE gde Sloboda Mićalović odmara ovog leta! Prava UŽIVANCIJA (FOTO)

Podeli vest

Nije joj nimalo loše!

Glumica Sloboda Mićalović koristi svaki slobodan momenat da ga provede u krugu porodice, zajedno sa svojim kćerkama Verom i Milom i suprugom, glumcem Vojinom Ćetkovićem.

Poznato je i da se se na početku pandemije koronavirusa oni porodično povukli na imanje koje imaju u Vojvodini.

Foto: printscreen Instagram sloboda_micalovic_boba

Danas je Sloboda pratiocima na Instagramu pokazala luksuz u kom uživaju. Ove godine mnogi su odustali od letovanja, ali su zato iskoristili bazen kao dobru alternativu za rasklađenje i opuštanje ovih letnjih dana.

Glumica je objavila fotografiju sa bazena koji je očigledno na privatnom posedu, sa prelepim pogledom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duca

pre 3 godine

Halo BRE nepismena redakcijo!Sloboda moze da SE ODMARA (odmarati se,povratni glagol)!Odmarati sebe!Mozes da ODMARAS GLAVU,RUKE,NOGE,OCI ITD.Ali Sloboda nikako ne moze da ODMARA!Gazda Aca Rodic bi trebao da ulozi neki dinar i u gramaticku pismenost svojih saradnika.Jer nije vam ovo prvi gramaticki gaf,kako u stampanom izdanju,tako i na TV-u!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija