• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

17.08.2020

07:10

LEPA BRENA POSLE 30 GODINA PONOVO GLUMI U FILMU! Pevačica u timu sa NAJVEĆIM FRAJERIMA filmskog platna!

Estrada

LEPA BRENA POSLE 30 GODINA PONOVO GLUMI U FILMU! Pevačica u timu sa NAJVEĆIM FRAJERIMA filmskog platna!

Podeli vest

Andrija igra folkera Safira, kome menadžer (Biković) i Lepa Brena pomažu da oživi propalu muzičku karijeru

Lepa Brena glumiće u filmu "Plavi Safir" sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem, saznaje Informer! Folk zvezdi će to biti prva uloga na filmu posle punih 30 godina, otkad je 1990. igrala u ostvarenju "Hajde da se volimo 3".

Andrija će u ovoj komediji glumiti pevača Safira, Biković njegovog menadžera Bojana, a Brena će igrati sebe!

"MAJCI SU OTETA DECA" Tanja Savić PREKLINJE da se sazna CELA ISTINA u vezi sa njenim sinovima, TRAŽI POMOĆ OD NJIH!

 

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Goga Sekulić postala DIREKTORKA ozbiljne KOMPANIJE U SRBIJI! Dok vlada KRIZA NA ESTRADI, pevačica započela novi BIZNIS!

Prijatelji i saradnici

- Andrija igra folkera kome menadžer i Brena pomažu da oživi propalu muzičku karijeru! Ne smem da otkrivam detalje scenarija, ali reći ću vam da će jedna od poslednjih scena u filmu biti upravo njegov veliki povratnički koncert u punoj beogradskoj Areni, na kojem će pevati baš sa Brenom! - priča izvor Informera.

On dodaje da su Andrija i Brena zapravo veliki prijatelji i u privatnom životu.

- Osim što se godinama druže, Andrija i Brena su i nekoliko puta sarađivali. On joj je 2018. godine bio gost na koncertu u beogradskoj Areni. Tada je na bini glumio njenog muža Bobu Živojinovića zajedno sa Anđelkom Prpić, koja je igrala Brenu. Mnogi ne znaju da je godinu dana kasnije upravo Brena pozajmila glas mami Milevi u Andrijinom filmu "Taksi bluz" - priča naš izvor.

Foto: instagram/andrijamilosevic_official

Andrija i režira

Kad smo tim povodom pozvali Andriju Miloševića, on je pokušao da ostane tajnovit.
 

- Imamo želju da se u filmu pojave muzičke i glumačke legende, ali još ne mogu da otkrivam imena. Naš cilj je da ovim filmom kao junaka promovišemo dobrog, poštenog i iskrenog čoveka - kaže glumac i otkriva da sam piše pesme za ovaj film:

- Pevaću sasvim nove pesme! Neke od njih sam već napisao, jedva čekam da ih čujete!

Andrija će se u ovom filmu oprobati i kao reditelj! Pored njega režiju potpisuje i Marko Jocić. Film je dobio finansijsku podršku Filmskog centra Srbije u iznosu od 22,5 miliona dinara.

Foto: printscreen instagram

Spremaju ulogu i za Bajagu

S obzirom na to da se film zove "Plavi Safir", što je i naziv Bajaginog velikog hita, postoji mogućnost da jednu od uloga dobije i slavni roker!

- Bajaga je sjajan čovek i veliki muzičar. Ima dosta hitova i ljudi ga mnogo vole. Bilo bi mi baš drago da se i on pojavi u filmu - kaže jedan od reditelja Marko Jocić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17