• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IDJTV, Informer.rs

17.08.2020

16:35

PRESTALI SU DA ME PITAJU KADA ĆU DOĆI! Tanja Savić SLOMLJENA OD BOLA, VAPAJI ZA DECOM ne jenjavaju, novom izjavom ŠOKIRALA SVE!

Estrada

PRESTALI SU DA ME PITAJU KADA ĆU DOĆI! Tanja Savić SLOMLJENA OD BOLA, VAPAJI ZA DECOM ne jenjavaju, novom izjavom ŠOKIRALA SVE!

Podeli vest

Pevačica neutešna

Pevačica Tanja Savić poslednih nedelja proživljava pravu agoniju jer joj je onemogućeno da vidi sinove koje je njen suprug Dušan Jovančević neposredno pre pandemije koronavirusa odveo u Australiju. 

PROCURILA JOŠ 3 IMENA ZADRUGARA! Zbog NJE će svi LUDETI, a ONI su najavili HAOS! Jedan zna mnogo POZNATIH, a drugi Zoricu Marković OBOŽAVA!

Foto: printscreen instagram

KARLEUŠA POKAZALA BRATA! Do sada ga NISTE VIĐALI! Evo kako izgleda - baškari se u BAZENU, sluša METAL i lepo ŽIVI (FOTO)

Mesecima je pevačica razdvojena od svojih sinova, a od muža proživljava pravu torturu kada je starateljstvo u pitanju.

- Prestali su da me pitaju ,,Mama kada ćeš da dođeš" i jednog momenta je to prestalo, ja im stalno govorim kako ih ja čekam "Dođite, mama vas čeka - ističe pevačica i govori da je uvek želela da im stvori dom i da napravi kuću.

Foto: printscreen TV Prva

Tanja je sa Dušanom 10 godina u braku i nikada se nije požalila na supruga, ali kada je shvatila da joj treba pomoć, ona je javno počela da govori o svom problemu. Situacija je eskalirala nakon što je ona završila blokirana i pošto što joj je oduzet kontakt sa decom.


- Mislim da svako dete treba da bude sa majkom, bez obzira što je zemlja ekonomski slabija - izjavila je ona za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija