• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2020

12:39

Supruga Miloša Bojanića je 24 GODINE MLAĐA OD NJEGA!

Estrada

Supruga Miloša Bojanića je 24 GODINE MLAĐA OD NJEGA!

Podeli vest

Pevač se dva puta ženio

Miloš Bojanić, poznati pevač, pobednik "Farme 2" i učesnik "Zadruge" svojim ponašanjem je gotovo uvek intrigirao javnost. Svoj privatni život ne voli previše da eksponira u javnosti, a tako ni svoju suprugu, zanosnu crnku. 

KAKVA KOPIJA, BRUKA! SVE VEĆ VIĐENO! Karleuša UKRALA IDEJU - za rođendan obukla GALA HALJINU! Do detalja ISKOPIRALA manekenku, samo što joj tako NE STOJI?! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

 

Ipak, na društvenoj mreži Instagram postoje fotografije koje svedoče o njihovoj ljubavi i skladnom braku, a komentari njihovih pratilaca pljušte sa svih strana. Pevačeva supruga se zove Branka i mlađa je od njega 24 godine, ali žive u skladnom braku. 

Podsetimo. Bojanić je pre Branke imao brak sa Dragicom koja mu je podarila dva sina Baneta i Mikicu Bojanića koji žive u inostranstvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija