• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

11:51

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA BARBIKA, on joj DRŽI GLAVU! Bahanalije sa KARLEUŠINOG ROĐENDANA - skakali u BAZEN, a kad vidite TORTU... ŠOK! Evo koga je sa estrade POZVALA (FOTO)

Estrada

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA BARBIKA, on joj DRŽI GLAVU! Bahanalije sa KARLEUŠINOG ROĐENDANA - skakali u BAZEN, a kad vidite TORTU... ŠOK! Evo koga je sa estrade POZVALA (FOTO)

Podeli vest

Tu su bila i deca!

Pevačica Jelena Karleuša proslavila je 42. rođendan. U dvorištu je napravila specijalnu dekoraciju sa svojim inicijalima. Sve je prštalo od luksuza, a danas je njena proslava glavna tema medija.

KAKVA KOPIJA, BRUKA! SVE VEĆ VIĐENO! Karleuša UKRALA IDEJU - za rođendan obukla GALA HALJINU! Do detalja ISKOPIRALA manekenku, samo što joj tako NE STOJI?! (FOTO)

Karli je okupila najbliži krug prijatelja i kolega, a od poznatih tu se našla pevačica Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i Mira Škorić. Tu su bile i njene ćerke Atina i Nika, ali supruga Duška Tošića nigde nismo videli na slikama.

Foto: instagram/karleusastar

Jelena je bila vesela, celo veče je igrala i skakala. Koliko vidimo po slikama, često joj je čaša šampanjca u ruci. U jednom trenutku, Jeca je uskočila u i to bazen obučena, sa sve čašom i napravila haos atmosferu.

O njenom stajlingu sa rođendana smo već pisali. Iskopirala je poznatu manekenku do detalja, o čemu možete čitati ovde, ali ipak ono što je najveću pažnju privuklo jeste torta.

KARLEUŠA POKAZALA BRATA! Do sada ga NISTE VIĐALI! Evo kako izgleda - baškari se u BAZENU, sluša METAL i lepo ŽIVI (FOTO)

Možemo je nazvati "bahanalije" s obzirom da na torti možemo videti razudane barbike, a jedna je čak namešetena tako kao da oralno zadovoljava kena, dok joj on drži glavu. Pored njih su flaše alkohola i sve podseća na blud i razvrat.

Nema ko nije podelio fotografiju ove torte sa proslave, a kako je izgledalo sve pogledajte u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija