• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

18.08.2020

14:27

EVO KAKO IZGLEDA JELOVNIK DARKA LAZIĆA! Pevač SMRŠAO 60 KILOGRAMA - TANAK KAO PRUT! Svi se ČUDE njegovom IZGLEDU, najteže mu je palo DA SE ODREKNE OVOGA!

Estrada

EVO KAKO IZGLEDA JELOVNIK DARKA LAZIĆA! Pevač SMRŠAO 60 KILOGRAMA - TANAK KAO PRUT! Svi se ČUDE njegovom IZGLEDU, najteže mu je palo DA SE ODREKNE OVOGA!

Podeli vest

Pevač se prepolovio.

Pevač Darko Lazić se zbog viška kilograma odlučio na operaciju želuca, nakon koje je morao na strogu dijetu nakon koje je Lazić smršao čak 60 kilograma. Uz strogu dijetu išao je i poseban režim ishrane kojeg se Darko prdžavao. 

Poseban režim ishrane koji sada poštuje Darko podrazumeva da unosi kalorije i proteine, što postiže unosom više malih obroka. U okviru njegovog jelovnika je je visokokalorijska hrana kao što je npr puter, zatim visokoproteinske namirnice (meso, riba, jaja, sir, jogurt, mleko u prahu, puter od kikirikija).

MILJANA KULIĆ NAPUSTILA SRBIJU SA SINOM ŽELJKOM! Kulićeva spakovala kofere, OGLASILA SE, sa sobom ponela i OVO! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/darkolazicfanpage

Supruga Miloša Bojanića je 24 GODINE MLAĐA OD NJEGA! Od prve žene se RAZVEO, a sada JE 10 GODINA U BRAKU sa ovom ZANOSNOM CRNKOM! ONA MU JE ZAVRTELA PAMET!

Preporučuje se šest do osam manjih obroka dnevno, kao i to da se uvek ima pri ruci neka “grickalica“, kao što su sir, krekeri, jogurt, a prema jelovniku koji Darko poštuje, treba birati namirnice sa manjom količinom vlakana (do 2g po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, testenine.

Namirnice koje treba izbegavati su žilava mesa, svež hleb, cela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i semenkama.

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Pušten sam brzo kući, a posle nekoliko dana sam otišao na kontrolu. Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog - rekao je Lazić pre nekoliko meseci, nakon operacije.

Foto: printscreen instagram/darkolazicofficial

- Ništa nije naporno što utiče dobro na mene. Ovo je prvobitno zbog mog zdravlja i mnogo se bolje osećam, lepše mi je u životu. Krivo mi je što ranije nisam ovo uradio, bukvalno je pao teret sa mene. Uz to mogu da obučem nove stvari, ma milina. Nažalost, bio sam veliki gurman, sad je ostalo samo da volim da gledam. Već sam se navikao, pojedem koliko mi je dovoljno, ne jedem ništa masno i teško. Čovek se navikne na nešto što je zdravo, doduše, teško je bilo, ali navikao sam se i sad sam novi čovek. Nisam izbacio skroz alkohol, i ja sam živa duša kao i svi. Čovek treba da popije malo, zašto da ne? Što je meni zabranjeno da pijem? Pa nije. Međutim, to su mnogo manje količine nego ranije. Više ne mogu da podnesem toliko alkohola, ne prihvata mi želudac i tako je zaista bolje - rekao je tada Darko, koji je jednom prilikom naveo i da bi voleo još da smrša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 3 godine

Smanjio želudac da smrša, ne zna kakve to posledice sa sobom nosi

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija