• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

07:45

POLICIJA ULETELA U VILU I PREKINULA ŽURKU! Karleuša PRAVILA HAOS - Komšije prijavile! Evo šta se STVARNO dešavalo!

Estrada

POLICIJA ULETELA U VILU I PREKINULA ŽURKU! Karleuša PRAVILA HAOS - Komšije prijavile! Evo šta se STVARNO dešavalo!

Podeli vest

Pred goste iznela tortu na kojoj Barbi zadovoljava Kena!

Jelena Karleuša preksinoć je proslavila 42. rođendan gala žurkom u svojoj vili na Dedinju. Pevačica se sa gostima ludo provodila sve dok je komšije nisu prijavile zbog glasne muzike, pa je posle ponoći dolazila policija da reaguje. Međutim, to nije sprečilo slavljenicu da se provede kao nikad u životu, pa je u jednom trenutku obučena završila u bazenu!

HLADAN TUŠ ILI POHVALA?! Maja zna da je LUNA OBOŽAVA - sad je iznela MIŠLJENJE o njoj! Kako će ĐOGANIJEVA podneti?

Foto: instagram/karleusastar/dragankecman/stefanorlic/bekvalceva/itsmealeksa

JK je pred svoje zvanice iznela specijalnu tortu sa perverznom Barbikom.
- Ljudi su se iznenadili kada su na jednoj torti videli figuricu Barbi kako oralno zadovoljava Kena. Ta poslastica je služena i Jeleninim ćerkama Atini i Niki i njihovim drugaricama - priča naš izvor koji je prisustvovao zabavi i dodaje:

URINIRAO U UŽIVO PROGRAMU! Muka ga naterala - NIKO GA NIJE UOČIO! Posle nužde došao KOD NJE! (FOTO+VIDEO)

Foto: instagram/karleusastar/dragankecman/stefanorlic/bekvalceva/itsmealeksa

- Karleuša je celo veče bila odlično raspoložena. Pila je i ćakulala sa svim gostima. U jednom trenutku se u beloj dugačkoj haljini bacila u bazen. Posle se presvukla i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

''UMRO JE OD KORONE...'' Stigla informacija UŽIVO - ZAVLADAO MUK U STUDIJU, Dušica i Mića na IVICI SUZA! ''Izgubila sam dete''

Na rođendanskoj proslavi JK pojavile su se i njene koleginice Dara Bubamara, Ana Bekuta, Mira Škorić i Nataša Bekvalac, pogledajte fotke sa rođendana u galeriji ispod:


Na Jeleninoj žurci nije bio njen i dalje zakoniti suprug Duško Tošić. Fudbaler trenutno boravi u Kini zbog obaveza, a ovo je prvi put da se za Karleušin rođendan nije oglasio na Instagramu da joj čestita, kao što je to činio prethodnih godina.

ISPLIVAO RAZLOG! Evo zašto DUŠKO TOŠIĆ nije bio na JELENINOJ ŽURKI - Odao ga PRIJATELJ! Propušta njene bitne događaje!

Foto: printscreen instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rambo

pre 3 godine

Ljudi, roditelji, Gospode, sacuvaj nam decu od ovakvih!!!

Nada

pre 3 godine

Perverzna majka - fuj ! Samo tako moze privlaciti paznju !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija